Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 08-28-2008, 08:05 PM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ah kalbim biz ayrıldık.aşk mektupları,duygulu mektuplar, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk mektubu, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, sevgiliye özür mektup

Bakışlarım öyle boş ki, artık hissetmiyorum hiçbir şeyi...

Sanki tüm duygularım, gözlerimdeki tüm ışık yok olmuş ve bir daha hiç çıkarılamayacak kadar derinlere gömülmüş gibi. Nerede hata yaptım bilmiyorum. Zaten kurumuş olan hangi dala nasıl da bastım?

Daha önce beni mutlu ettiğini düşündüğüm her şey yok oldu sanki. Neydiler ya da kimdiler bilmiyorum ama artık yoklar...

Ümitlenme her telefon çalışında
Koşma kapılara her adım sesinde
Senin sandığın yıldız artık yok yerinde
Kabul et kalbim, kabul et kalbim
Ah kalbim biz ayrıldık

"Aşk"... Tarifini bile yapamazken öyle olabildiğimizi ya da olabileceğimizi iddia ediyoruz, ne garip değil mi? Kocaman bir soru işaretinden ibaret olan hayatımızı bu ne idüğü belirsiz şeyin ardından koşmakla geçiriyoruz hep. Yakalayınca ne oluyor peki? Bir anlık bir huzura kavuşuyoruz ve yine bir anda o huzuru kaybediyoruz...

Kovalamaca; o basit ve bizi hayatın ne kadar kötü yanı olursa olsun yinede yaşamaya değer olduğunu düşündüren yakalamaca oyunu en baştan ve yine yeniden başlıyor...

İçimde bir şeyler kopuyor, paramparça oluyorum. Aynı parçalar yeniden kopup bir daha parçalanıyor, sonu yokmuş gibi, garip bir yap-boz oyunu bu...

Gitti giden dönmeyecek,
Kabul et kalbim
Asla seni sevmeyecek,
Hayat ne zalim...

Bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum... Susup sabrediyorum ve üstelik korkum daha da büyüyor... Aslında ummadığım bir yerde, ummadığım bir anda patlamaktan korkuyorum... Düşünüyorum da; sayılarını hatırlamadığım kadar çok olan "keşke"lerime bir yenisini daha eklemekten ve geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum aslında...

O yanmadı senin kadar
Feryat etsen neye yarar
Ya sen dur sonsuza kadar ya kabul et...
Kabul et kalbim, kabul et kalbim...
Ah kalbim biz ayrıldık...

Diğer yandan da; hayat kısa, bağır çağır, boşalt içini diyorum kendi kendime. Sonra da bu kısacık hayatı daha da çekilmez hale getirebileceğimi düşünüyorum. Çelişkiye düşüp yine susuyorum. Kendi içime haykırmaya devam ediyorum kimsenin duymadığından emin bir halde.

Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor... Ve "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum...

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post:
bizpandep (05-01-2009)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 11-09-2008, 08:10 PM   #2
hiçkimse
CEZALI

O tılsımlı tek heceli kelime.Beşerin olmazsa olmazı neşesi;acı sı.Membağı ilahi kaynak,sırrı azam,çözebilene aşkolsun.

hiçkimse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 12-09-2008, 09:12 AM   #3
Afet-i Devran
6-15-27-6-5-1
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kalp ayrılsa da akıl ayrılabildimi sevgili dostum sen ona yanıt yaz...unuttum dersen bilirimki akıl da ayrılmış...

<------------------------ İmza ------------------------>
Ayrılık ne biliyor musun?
Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede,ne güz,
ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte...

İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık...
*Şükrü Erbaş*
Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-08-2009, 12:27 AM   #4
canseda
Junior Member
 canseda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Unhappy

Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor..

Yüreginize saglık ah aşkk ahhh

canseda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 02-08-2010, 08:43 PM   #5
beydi27
Junior Member

:-Xharika ve muhteşem yazılmış

beydi27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
Özlem mektuplar, özlem mektubu, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal yazılar, güzel sözler, hasret mektuplar, hasret mektupları, hazır aşk mektupları, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, karşılıksız aşk mektubu, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevgi mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar

Seçenekler