![]() |
|
|||||||
| Vatan Flashları, Sesli Vatan Şarkıları, Kahramanlık Flashları Vatan Flashları, Sesli Vatan Şarkıları, Kahramanlık Flashları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator ![]() |
KIRMIZI BEYAZ YARİM ![]() gözümü açıpta seni görmüşüm vurulmuşum yanmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kırmızın kanıma işlemiş benim beyazımla kanmışım ![]() sar beni sar beni çektiğim çilelerden yaban ellerden sor beni sor beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kırmızım ateşlere kor beni ahhhhhhhhhhh ![]() kırmızı beyaz yarim gel bana biraz yarim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yakışır bu naz yarim gel dilimde niyaz yarim gel ![]() ne uçarı şeysin tutamam seni atmam atamam seni dünyayı verseler almam billahi değişmem senin gölgeni ![]() gör beni gör beni ilmik ilmik aşkınla ör beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakamam başkasına eller sansa da kör beni ahhhhhhh ![]() kırmızı beyaz yarim gel bana biraz yarim yakışır bu naz yarim gel dilimde niyaz yarim gel ![]() sempati gif animasyon com
![]() ![]() Konu Sempati tarafından (02-07-2012 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Sempati For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
emeklerine saglik sempati harika olmus,paylasim icin tesekurler..
![]() |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to By_gizem For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
emeklerine sağlık sempati. çok neşeli çok güzel. teşekkürler paylaşımın için |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: |
|
|
#4 |
![]() ![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahmet şafak, bayrak şarkısı, kahramanlık şarkıları, kırmızı beyaz yarim, milli şarkılarımız, sesli vatan şarkısı, vatan falshları, vatan şarkıları |
| Seçenekler | |
|
|