![]() |
|
|||||||
| Türkçe şarkı sözleri ve Müzikleri Aşk Kokan,En Güzel Ve En Unutulmaz Türkçe şarkı sözleri ve Müzikleri |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Alpay - Dağların Arkasında Yar DAĞLARIN ARKASINDA YÂR Dağların arkasında yâr Önündeyse ayrılıklar Umudum yok, Dermanım yok..! Ardımda bir bekleyenim yok Geceler uzun, Gündüzüm yok, Ardımdan bir ağlayanım yok..! Dağlar... Dağlar… Adım adım yaklaşıyor ayrılıklar. Adım adım uzaklaşıyor ah yâr. Sensiz içiyorum bu akşam ah Sensiz içiyorum. İki kadeh koydum masama Biri senin için, biri benim için... Bir ondan bir bundan içiyorum. Seni çok seviyorum..! Resmine her baktığımda, Sevdiğim ah içim acıyor… Varsın acısın içim, Ben seni çok seviyorum..! Seninle gelen tüm acılara, Buyrun hoşgeldiniz diyorum..
![]() biRiLeri bizi qözedLio.. heRqezin qöZü bizDe... ![]() |
||
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
6-15-27-6-5-1 ![]() |
Ayrılık ne biliyor musun?
Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede,ne güz, ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte... İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık... *Şükrü Erbaş* |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alpay dağların arkasında yar şarkı sözü, seni seviyorum şarkı sözleri, sevgililer günü şarkı sözleri, sevgililer günü şarkı sözü, sevgililer günü şarkıları |
| Seçenekler | |
|
|