Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 05-07-2010, 04:13 PM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Annem anneye haykırış mektubu, anneye özlem mektubu, anneye hasret mektubu, anneye mektuplar, annemize mektuplar, anneciğim mektubu, anaya mektup, anne özlemi mektubu, anneye duygusal mektup, anneye

Annem

Annem yok artık.Beni düşünen kalbi yok.Bitti. Umutsuz olmak istemiyorum. Umutsuzlugun bir çıkar yol olmadıgını biliyorum. Annem yok artıkyeryüzü çok gördü onu Kalabalığın arasında kuş gibi çırpınan varlığını Çok gördü Dalgın yüregini çok gördü Bizim için çarpankaygılarla dolu yüreğini. Annem yok artık.Bu kesin.Gelinecek bir yere gitmedi. İşte geldim çocuklar demeyecek Nasılsın yavrum demeyecek Sobanın yanında oturup uzatmayacak yorgun ayaklarını Sabah kahvaltılarının masası olmayacak artık Yine gel demeyecek Çıkarken ben kapıdançıkıp karanlığa karışırken Yeni bir dönemi başladı ömrümün Annemin olmadığı dönemi Onu yüregimin üstüne nasıl bastırmak İstediğimi bilemeyecek artık. Gençlik dönemleri birşey anlatmıyor bana Aklımda hep son dönemlerinin annemi Hayatım sürüp gidecekannem olmadan Çocuklarım oldugunda onlara annemi anlatabileceğim Sadece. Fotoğraflarına bakacaklar Ufarakbiraz mahsunca bir kadın Küçücük tozlu pabuçlarıyla merdivenleri tırmanıp Kapımı açıp girmeyecek Yüreği dopdolutrafikten insanlardan şaşkın Kocasına sıgınan biraz bütün fotograflarında Hayatım rüzgar gibi akıp geçiyor Ugultulu bir rüzgar gibi akıp geçiyor hayatım ...

Ellerime baktım...

Hala yumuşak ve kar beyazı...

Ne değişmişti ?

Annem ellerime dokunup derdi

—ellerine dokununca yüreğini görüyorum yumuşacık bir kalp her sabah kendini yenileyen beyaz yağmurlarda yıkanan bir masumluk...

Söylesene annem ne değişti ?

Sen diyordun yüreği güzel olanlar mutlu yaşarlar diye...

Ne değişti hayatımda ?

Mutlu değilim be annem!!!

Her gece yıldızları yorgan gibi üstüme örtüp gecenin soğuk sularında boğuluyorum...

Haberin var mı senin ?

Alfabemi değiştirdim ben bütün tabularımı yıkarak...

Artık sesli harflerim yok benim...

Anlamsız nedensiz öksüz kendi kendine küsmüş harflerim var...

Birde hastalıklı noktalama işaretlerim . . .

Duydun mu annem beni ?

Notasız umutsuz müzikler dinliyorum...

Ruhum rahatsız olmuş dünyanın satılık müziklerinden...

Yasakladı notalı umutlu anlamlı müzikleri...

Birde ağıtları dinler oldum...

Annem yüreğim yanıyor be!!!

Mevsimlerimi yakıyorum her gece ruhumun ağlayışına...

Ne kış var hayatımda nede yaz...

Öyle soğuk öyle boğuk...

Gülüşlerimi anlamlı cümlelerimle yolcu ettim...

Sevinçlerim arkalarından ağıt yaktılar...

Ağlama ne olur annem yakma canımı...

Gözyaşlarımı yalnızlığıma bağışladım...

Annem bir avuç sevgiye ihtiyacım var...

Yarım kalmış öykülerden geldim...

Kapısı kapalı masallarda yaşadım...

Bu gece ellerini saçlarımda gezdirir misin ?

Bu gece bu gece kollarında uyuyabilir miyim ?

Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim?

Çok yara aldım...

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post:
Afet-i Devran (05-07-2010)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 05-07-2010, 04:34 PM   #2
Afet-i Devran
6-15-27-6-5-1
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Yarım kalmış öykülerden geldim...

Kapısı kapalı masallarda yaşadım"...

bekle beni ANNEM

<------------------------ İmza ------------------------>
Ayrılık ne biliyor musun?
Ne araya yolların girmesi, ne kapanan kapılar, ne yıldız kayması gecede,ne güz,
ne ceplerde tren tarifesi, ne de turna katarı gökte...

İnsanın içini dökmekten vazgeçmesi ayrılık...
*Şükrü Erbaş*
Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-30-2010, 01:07 PM   #3
sarp1983
Junior Member

çok anlamlı ve duygusal

sarp1983 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
anaya mektup, anne özlemi mektubu, anneciğim mektubu, anneler, anneler günü, anneler günü e-kart, anneler günü e-kartları, anneler günü mesajları, anneme kart, annemize mektuplar, anneye özlem mektubu, anneye duygusal mektup, anneye hasret mektubu, anneye mektuplar, hareketli kart

Seçenekler