![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Administrator ![]() |
![]() Bir kendime nazım geçer, birde kendime yeter gücüm. Hep ben çok sevmişimdir, ama hikayelerim nedense hep yarımdır. ![]() Bu yüzden korkularım sağlam, ama insanlara güvenim hep kırılgandır. “Nasip değilmiş” diye sineye çeker, haklarımı ise hep helal ederim. ![]() Çünkü; sevdamı yük sayanlar ne anlar ki “ah”larımın ağırlığından. Yaptıklarımın da, ve hatta yapamadıklarımın da tek nedeni Sevmem.. ![]() Buysa suçum, ve buysa size fazla gelen, söz veriyorum kendime, bir daha böyle SEVMEM...!!!
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
Çünkü; sevdamı yük sayanlar ne anlar ki “ah”larımın ağırlığından. Yaptıklarımın da, ve hatta yapamadıklarımın da tek nedeni Sevmem.. Buysa suçum, ve buysa size fazla gelen, söz veriyorum kendime, bir daha böyle SEVMEM...!!! ne denirki bu sözlere.teşekkür ediyorum dejavu güzel gönlüne |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Gülce For This Useful Post: | Dejavu (11-21-2011) |
|
|
#3 |
|
Administrator ![]() |
guzel yorumun icin ben tesekkur ederim gulce
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| artik sevmeyecegim....aşk mektupları, ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|