![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk dediğin beklemektir.... Ey Sevgili! Kays gibi mecnun olana kadar, Hz Yakup gibi aydınlığa hasret kalana kadara beklemek , bekleye bekleye gözden olmak sözden olmaktır. Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, Eğer beklenene değecekse. Bilesin! Aşk yanmaktır..Ey Sevgili! Yanıp kül olmaktır , Kerem gibi Aslına ermektir Ateşin ortasına hesapsız girmektir İbrahim misali Ki onun gönlünün yangınıdır ateşi gülistana çeviren ... Ki yanmaka insanı kurtarırı hamlıktan ,çiğlikten Hem ne diyordu şair ;"Yanmışın halinden ne bilsin ham!Suküt gerektir bize gayri vesselam" Gözlerinden ayrı geçen her an yanmaktayım . Bilesin!... Aşk; Bedel ödemektir Ey Sevgili! Bülbül gonca gülü görebilmek için her seher uyanık olmak ve güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak , kanını akıtmak zorundadır.Ya ben yüreğimi nereye asıyım Ey Sevgili!... Çünkü Aşk bedel ister,külfetsiz nimet olmaz Beklemek bedel ödemekse eğer,ben hala ödüyorum o bedeli . Bilesin! Aşk;Vazgeçmektir. Ey Sevgili! Mecnun gibi aklından ,Kerem gibi bedeninden vazgeçmek.Yardan gayrısından cümlesi cihandan vazgeçmek. Yemeden ,içmeden,uykudan uyanıklıkdan,ve vazgeçmekten bile vazgeçmektir gün gelince . Senin için senden vazgeçmişim . Bilesin!... Aşk; Bilmektir Ey Sevgili! Bir tek yarı bilmek onu candan daha aziz bilmektir.Ondan gayrı bildiklerinin hiç bir şey olduğunu ,dünyanın onunla mana bulduğunu bilmektir.Onun selamı ile gelen belaya Eyvallah diyebilmektir.Kızmana,gülmene, gelmene,gitmene. Hepsine Eyvallah bilesin!.. Aşk; Susmaktır.Ey Sevgili! Onun güzellliğini,iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır.Kelamın,kalemin,sözün tükendiği yerde manayı sesizliğe yükleyip susmaktır.Artık sustum Ey Sevgili!.. Bilesin Aşk dediğin susup beklemektir.. Aşk dediğin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-04-2012), By_gizem (02-05-2012), fercan (02-05-2012), Gülce (02-05-2012), Lord-Lion (02-04-2012) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Senior Member |
Aşk..... Sessizce yüreğinde kimselerin bilmeden, farkına varmadan içinde saklamktır. Aşk..... Uzaktada olsa,yanıbaşındaymış gibi her sesini duydugunda nefesini taaa yüreğinin en derinliğinde bulmaktır. Aşk..... Sevildiğini anladığın an, gözlerinin içine bakan, sen için Allah'a yakaran, sevdiği için belkide uyumayan, en şekey,en tiyin,candan öte canan )Teşekkürler ablam muhteşem olmuş. O güzel yüreğinize sağlık.. |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
aşk gözünden sakınmaktır ey can
aşk ismini duyunca yüreğinin titremesi,gözlerinin yakamozlaşması, dudak kıvrımlarının güzelleşmesidir ey can, aşk, sabrı öğrenmek tir ey cannn, bazen kelimeleri yutmak, dar vakitlere razı olmaktır ey cann aşk,kendinden çok sevmektir, incitememektir ey cannnnn... aşk sevdanın kendini aşmasıdır ey caaannn... diyorum ve susuyorummm multi. harikaydı harika. teşekkür ediyorum güzelliğine |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | By_gizem (02-05-2012), multimedia (02-05-2012) |
|
|
#7 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
Essiz asalete dayandirdigimiz ask;
yureklerimiz dermensiz hasta olunca bir sevdaya hukmeder duslerimiz. sebebini mavide yada yesilde aradigimiz yankili hayallerimiz,bir merhabayla,goz bakislarimizla,yuregimize nakis gibi isleyemedigimiz ask,sevgiyi vede ozlemi kadeh bardaklarinin icine koydugumuz ask, hatta kendimizi unutugumuz,vede bedenimizin yari parcasi saydigimiz ask. sonucmu,bir hic...guzeldi paylasim gercekten cok begendim,emegine saglik multi ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to By_gizem For This Useful Post: | multimedia (02-05-2012) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk dediğin beklemektir, aşk mektubu, aşk mektupları, ey sevgili, sevgi dostluk mektupları, sevgililer günü aşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|