![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi..Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsem,mezarım küçücük olacak,üzerime attığınız güller solacak..Kendimi ziyan hissediyorum.. İtiraf etmeliyim,sarı rengi sevmiyorum! Mavinin derinliğine hiç uymuyor sarı,ve ne için yanyanalar bilmiyorum..Anlayamıyorum,benim rengim ne? Kendimi siyah beyaz bir film gibi hissediyorum.. Tüm bildiklerimi,hiç öğrenilmemiş kabul ediyorum şimdi.. Hayata baştan başlıyorum,ve kendime sonu olmayan bir yol çiziyorum! Zamanı olmasın doğduğum günün..Önemi yok..Ölümüm zamanlı olsun,bir tek bunu istiyorum.. Ben öldüğümde kimse ağlamasın diye dualar ediyorum.. Aşk denen eğlenceli hayal kırıklıkları bütününe gelince.. Aşık olmayı istemiyorum.. Çünkü aşk,çarpanlara ayırmaktan öte bir kavram..Aşk,sevgileri ayrıştırmak oluyor,öğrendiğim formüller yetmiyor aşık olmaya.. Olduğum yerde kalıyorum..Aşk bana hiç mi hiç yakışmıyor,biliyorum.. Benim yalnızlıktan yapılmış küçük bir kalbim var..Ben orada kalıyorum.. Ziyaretçim olmuyor,ve bundan memnunum aslında.. Her yerde biraz kendimden bırakıyorum.. Günüm gece olduğunda ise; Alıyorum elime kalemi, Ve tüm yalnızlığımı Delicesine YALANLIYORUM!! Aşk istiyorum,AŞK!! Yalnızlıktan korkuyorum,anlıyor musun? Ben geceleri hep yalan söylüyorum.. Ve bu gece, Seni hiç mi hiç sevmiyorum.. Yalnızlıktan korkuyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | Derin (10-18-2011), multimedia (10-18-2011) |
|
|
#4 |
![]() |
![]() Duygu dolu.. Hazanda beni hüzün sarmışken tuz biber oldu sanki... Teşekkürler canısı... ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | multimedia (10-18-2011) |
|
|
#6 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() ![]() Yine Eylül yine hazan ve ben yine sensizim çok bekledim yine gelmedin ararsın diye hep ümitlendim hüsrana döndü hayallerim... ![]() Neden aklımdan gitmezsin sen eylül yağmurlarını özleyen kurumuş toprak gibi yüreğimde seni özler işte o zaman Gözyaşlarıma söz geçiremem.. ![]() Ne hazanları geçtimde bir tek sana yenildim ben Hüzünler neden eylülü sever? Neden sevdalar eylülde hazana döner sarı yapraklar mı buna sebep bundan mıdır? yürekler verdiği sözden döner, Şimdi yoksun bende Yazgım hazan bahçesi gibi ıssız yokluğun eylül kadar hazan. ![]() Ey sevgili; yalnızlığımın yolunda ne çileler çektiğimi nereden bileceksin surlarla çevrili sensizliğin adresi, Bir yanım uçurum bir yanım sensizlik dolu Haykırışlarım eylül yağmurlarına sitemim hazanda dökülen yapraklara Benden bu kadarmış koca bir düşü barındıran yürek gibi artık sana bırakıyorum hazandaki eylülümü ... ![]() Amaçsız gidiyorum ıssız yollarda Avuçlarımda ölgün kelebekler yüreğimde sen yağmur damlalarında ıslansada bedenim yolumda olsada engelim sensizliğe sitemle meçhule giderim... ![]() Ben yıldızları kendime dost seçtim; Ardımda savrulan her yaprak rüzgarın suskunluğuyla elbet bir gün dile gelir anlatır sana herşeyi sana kırgın yüreğimin sensizlikten isyana bürünüşünü sessiz çığlıklarımın haykırışa dönüşünü rüzgarın ılık esintisinde dinle ve taş kalbine kahret... DeRiN 27.09.2011 ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk istiyorum aşk, aşk mektubu, aşk mektupları, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları, yalnızlıktan korkuyorum anlıyormusun |
| Seçenekler | |
|
|