![]() |
|
|||||||
| Romantik Resimler, Romantik Gifler, Aşk Gifleri, Aşk resimleri, Duygusal Resimler Romantik Resimler, Romantik Gifler, Hareketli kalp Resimleri, Kalp Gifler, duygu dolu resimler, romantik gifler, aşk resimleri, |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Bencede çok güzel ve estetik teşekkür ederim Perim bende ekliyim..
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
çok sağolun canlarım buldukça ekleriz
![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
harikalar ellerine sağlık perim
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member |
Alıntı:
Nirde la ispiyoncu, senin yüzünden ben görmeden sildiler dime ? ![]() Konu SEYHAN tarafından (03-26-2010 Saat 11:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to SEYHAN For This Useful Post: |
|
|
#7 |
|
Senior Member |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi .. Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. SeviyoRum deseydim sever miydin ???
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to elif-çe For This Useful Post: |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|