![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Astım dün gece ümitlerimi , hayallerimi , anılarımı..Neyim var neyim yoksa astım ipin ucuna. . Yaktım yüreğimi.. Serdim anıları en önemli de SENi..Sırtıma , yüreğime saplanan , omzuma binen acıları , çaresizlikleri birer birer yok etmek istiyorum karanlığın şafağında. . . Her şeyin üstünü kanımla örttüm.. Dün ruhumu toprağa verdim . . İsyan dolu satırlarımla baş başa kaldım dün akşam..Oturup çaresizliğime ağladım…Yılgınlığıma isyan Ettim beklide.. Yorgunum artık . . Suskunum . . . Yaşayan bir Ölüyüm beklide.. Neyim var neyim yoksa Aldı gitti hayat benden . . . Bundan sonra siyahlar benim için ak , , beyazlar kara olacak . . Gülmeye , gülümsetmeye muhtaç olacağım. . . Çok yanıyor artık yüreğim . . Kaldıramıyorum . . Yarsam içimi Neyim varsa döksem ayaklarımın ucuna hafifler mi acım.. Alsam elime kalbimi paramparça etsem geçer mi karanlığım Ey hayat !!! mutlu ol dilediğince .. Öldürdün gülücüklerimi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| anılarımı, ask mektupları, astım dün gece ümitlerimi, aşk mektubu, aşk mektupları, hayallerimi, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gerçekten de aşkın adaleti yok galiba, sevgiliye sitem mektubu, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 12-16-2011 10:25 PM |
| Hadi! Ayart Azrail’i seni özledim!, özlem aşk mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, hasret | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 12-16-2011 10:23 PM |
| Kalbimi duyuyorum, iniltilerini, Sevgimi, hüznümü yazıyorum, aşkımı, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 8 | 06-19-2011 09:12 PM |
| Aşkım da benden yadigar kalır sana...Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 0 | 05-04-2011 10:24 PM |
| Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, özlem mektupları, seni seviyorum mektupları, hasret mektupları, aşk, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 5 | 03-01-2011 12:18 AM |