![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zamansız zamanlardan geçtim Samanı mayalanmadan saklanmış zamanlardan. Beni tanırsın sen! Vaatlerin yanar döner hiçliğini, Dağları ateşe veren arzuların kalleşliğini, Masumiyetin can yakan dönekliğin bilmişliğim de Aynı zamanlardan... Çocukluğumdan da uzak şimdi Sevdaya hasretliğim Aşkta kaybetmeyi marifet bilmişim Ve yüreğimin limanına sokulan her erkeği Seve seve kaybetmişim. Ben bana gelene değilde Nedense hep benden geçene yeltendim Bir yanım günaha Bir yanım acıya öykünürdü Aklıma hep düşende Düşünüm karagözlerindi... Beni tanırsın sen! Acının tadını sigarayla sevdim Sigarasız acılar çekemedim İçinde yar olmayan şarkıları ezberlemedim 'Sigaramın dumanı, yoktur yarin imanı' Bütün hüzzam sözleri sanki ben besteledim. Ud oldum, kanun oldum Sadece ve ancak tellerime vuruldukça inledim Unutamadığım en güzel şarkıydı keza Beni suçlayan ve sitem dolu sesin... Bak karagözlüm! Sen bilirsin İzmir'de unuttuğum gençliğim İzmir'de yandığım cehennemim Karagözlü sevdiğim, yarim İzmir'in yasında son nefesim Beni tanırsın sen! Küfür ederken de utanmadım Ciğerlerimi patlatıp ağlarken de Bir, seni seviyorum derken kızarırdı cemalim Hala da içimden sevmeyi tercih ederim. Beni bilirsin sen! Ne param kaldı ne anam kaldı yitirmediğim Hep söylerim, benim kaybetmişliğim doğuştan Ne dostlarım, ne şen mahalle Sadece biri vardı mazide Bileceksin adını sende Bilecek adını herkes İnan hiç kimse değil Bir o kaldı geçmişin içinde Uzun yıllar yaslı Memleketime uğramadım Ayrılıkların anasını belledim Ben böyle çile gibi bir ayrılık daha görmedim. Çok zamansız zamanlardan geçtim Samanı mayalanmadan saklanmış zamanları bildim Yangınım aşkların anasını satmışlığımdı benim Bak Karagözlüm! İnanma sakın! ! Zaman her derde derman değil İçinden zaman geçmeyen yaralar var Zamanın uğramadığı diyarlar var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
çok nefis bir şey
müzikte harika. sağol multimedia teşekkürler.......................... |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post: | Gülce (06-09-2011), multimedia (06-09-2011) |
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
bu sefer şarkıya takılı kaldım multi.gecenin güzelliğiydi. teşekkürler harikaydı |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | Dejavu (06-10-2011), multimedia (06-09-2011) |
|
|
#4 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
İçinden zaman geçmeyen yaralar var
bu söze hayran kaldım ve bu film karesini de çok iyi hatırladım sağol canım... ![]() |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | Dejavu (06-10-2011), multimedia (06-10-2011) |
|
|
#5 |
|
Administrator ![]() |
ah ah neden bunlar bana tanidik hissler.....bide izmir diyor yaaa icim sizliyor
![]() ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post: | multimedia (06-10-2011) |
|
|
#6 |
![]() ![]() |
Yorumlar için teşekkür ederim.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nurumuz ![]() |
İçimi ürperten bazen seviçten hoplatan bazende birden bire beni hüzne ve sevkeden ama birtürlü adını koyamadığım bir his var yüreğimde... Garip bir kuş misali, bazen gökyüzünde olabildiğine özgür, bazen de nereye konacağını bilmeden uçar dururum oradan oraya... ![]() ![]() Dalga ile kıyının aşkına benziyor bizim sevdamız. Dalga seven, kıyı sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga ve döner hep geriye.Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya. Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca... İşte ben de böyle severim seni bir tanem ... Sevgin, dağ başlarında açan uçurum çiçekleri gibi.. Ulaşılmaz... Koklanmaz... Okşanmaz... Ama inatla açıyor aşkla, sevgiyle, özlemle.. Her doğan günü umutla beklerler, gelmeyecek sevgilinin onları kucaklaması için. İşte ben de seni öyle bekliyorum bir tanem ! Gelsende sana sarılamayacağımı bile bile , içimdeki arzu ya gem vurmak eldemi ki gülüm... ![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071)
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Beyaz Nur For This Useful Post: | Afet-i Devran (06-11-2011), multimedia (06-10-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, bak karagözlüm çok zamansız zamanlardan geçtim, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, sitem mektubu, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|