![]() |
|
|||||||
| Aşkı ve Hayatı Güzelleştiren yazılar,Yaşam koçu,Başarı Hikayeleri,Güzel Yazılar, Makale, Derleme, Okunmaya Değer Güzel Yazılar, Her konuda güzel yazılar,Yaşam koçu,Başarı Hikayeleri |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | ||
|
Nurumuz ![]() |
BAYRAK
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. ![]() Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. ![]() Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. ![]() Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. ![]() Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. ![]() Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim ! ARİF NİHAT ASYA
![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071): Not : Gif yapmak isteyenler özel mesaj atmadan önce lütfen sitedeki resimli anlatımları yapsınlar, çalışmalarınıza göre sizlere yardım edebilirim. :
|
||
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Beyaz Nur For This Useful Post: | multimedia (02-07-2009) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
Gönlüne sağlık Beyaz Nur.Çok teşekkür ederim.
![]() Bayrak bir milletin şerefi namusu, Ne mutlu böyle bir bayrağa sahip Türk ulusu!.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|