![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birazdan gideceğim sessiz ve uzun bir yola Döndüğümde sevda çiçekleri vereceğim sana Yüreğimden kopan kokusuna doyulmayan En güzel aşk sözcükleri ile döneceğim sana Dönüşümü bekle SEVGİLİM... Küçük bir umudun ardına saklanmış Ne getireceği de henüz belli olmamış Bilsen ki ne yürek dağlamış Dönüşümü bekle SEVGİLİM... Gidişim senin sabrını ve hasretini sınamaktaysa Dönüşüm de yalnızlığını silip atmaksa Bekle beni SEVGİLİM... Döneceğimi Söylemiştim.. Döndüğüm de bahar yağmurları yağacak içini ısıtacak, Ilık bir rüzgar esecek alıp seni gidecek, Bekleyen bir sen bir de ben olacak, Alıp başını bu diyardan gideceksin demiştim... Sevda çiçeklerimi getirdim sana gelirken Başına taç yapayım da şahlan diye severken Bir türkü seçtim dönerken Dilinden dua gibi söylerken Döneceğimi söylemiştim sana Sevgilim... Beklenen gün yakınsa varılacak yolda kutsaldır Sığdır bakalım şimdi bu sevgimi nereye sığdırırsan sığdır Taşacak bir ırmak gibi durmaz artık zordur Döneceğimi söylemiştim sana Sevgilim... Gidişimin ardında ki sisli bulutları kaldır Endişeli mahsun yüzünü güldür Bir haberim var cümle aleme bildir Döneceğimi söylemiştim sana Sevgilim... Gül yaprağından yataklar yaptım sana Aşk-ı cennet şarabından tattırdım sana Boynu bükük bir garip gibi bırakırmıyım sandın Döneceğimi söylemiştim sana Sevgilim... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, bekle sevgilim, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|