![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ben daha sana ağlamadım! Neyi bekliyorum bilmiyorum. Belki geçip giden zaman kapatır, şahdamarımdan kesilmiş gibi kanayan yaramı. Belki yeni bir sevgi avutur gönlümü. Belki dostlar teselli ediyordur beni. Ne bileyim işte! Neyi bekliyorum bilmiyorum. Zaman denen sonsuz boşlukta, bir yerlerde sana ağlayacağım. Belki en mutlu anda akan göz yaşlarımda olacaksın, belki tanımadığım bir cenazede ağlayacağım, belki yeni doğmuş bir bebek çığlığında olacaksın, belki bir gök gürültüsünde, belki de.... Ben daha sana ağlamadım! Kabullenmek mi zor geldi, inkar etmek mi kolaydı gerçeği, bilmiyorum. Hayatımdaki yerini yeni düzenlemişken, nasıl kabul ederim zamanın dağıttıklarını. Daha ruhunu elime almadan, yüreğini yüreğime bastırmadan, yan yana diz dize oturmadan,meleğin olamadan seninle var olmadan yokluğuna esaret sürgün sana bi ” merhaba” demeden sessizce “elveda” diyebilir miyim. Kabul eder miyim yüreğimdeki boşluğunu, çıkmana izin verir miyim girmediğin hayatımdan. Beni güldürmeden ağlatmana müsaade eder miyim. Ben daha sana ağlamadım! Aslında ağlamam sana mı olur yoksa bana mı bunu bilemedim. Ağlamak kolay da kime ne için ağlanacak bir onu çözemedim.. İmkansızlıklar içinde yeşeren aşkıma mı yoksa bu aşkın adının “imkansız” olmasına mı ağlamalıyım? Bunca benimken bunca seninken bi adım yolun binlerce km mesefene mi yoksa dün gibi sözlerin bin parçaya böldü yeniden yüreğimi git dedin ya canımdan can olduğunu bildiğin halde dilinden döküldü ya sözlerin nasıl bi vedaydı gitme der gibi her halinde hangisine ağlayayım sözlerinemi söyleyemediklerime mi bilemedim... Ben daha sana ağlamadım! Zamansa eğer sana olan göz yaşlarımı akıtacak zamana inat yaşıyorum Tüm saatleri durdurdum yokluğunu hiç umursamıyorum ama biliyorum bi anda farkına varacağı gidişinin rüzgarı vuracak yüzüme , ben o zamanı bekliyorum. İşte bunun için; Gözlerim suskun Sensizliği farkedinceye kadar …. ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
ben cok ağladım ama haketmiyomuş bile birde gönlüme anlatabilsem bittiğini ama bitticek gönlümdende biticek
ellerine sağlık ablam..![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post: | Derin (08-17-2010) |
|
|
#3 |
![]() |
darkım ağlama değmez nankörlere şunu bil öyle bir zamanda öyle biri çıkacak ki tüm acıların silinecek ve kendine kızacaksın bu kadar acı çektiğin için, işte o zaman yaşadığını anlayacaksın sevmek ve sevilmek kadar güzel bir duygu yok bekle az kaldı(medyum derin diyorsa dikkate almanı öneririm
)... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | D@rkAngeL (08-17-2010) |
|
|
#4 |
|
|
Teşekkürederim canım benim..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
hak ettiğinden daha fazla değeri, kimseye vermemeyi öğrenmelisiniz gençler...
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, ben daha sana ağlamadım, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|