![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
yasaklı |
вєη İSTємєDİм !! Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim Ben kadın gibi kadın olmayı istedim Ve hep bunu özledim. Ben sadece beni sevsinler istemedim Ben erkeğin omzunu istedim Orada ağlamayı özledim. Ben hiç erkekle eşit olmak istemedim Ben erkeğin üstünlüğünü istedim… Bakışından irkilmeyi özledim. Ben erkek gibi davranmayı istemedim Kadınsı duygular istedim Dokununca titremeyi özledim. Ben hiç erkek gibi hesap sorayım istemedim! İlgilenilmeyi,nazlanmayı şımarmayı özledim. Birlikte uyuyup birlikte uyandığımda Erkeğimin gözlerinin içine bakmayı özledim. Ben erkek gibi hep kararları veren olayım istemedim Benim için kararlar verilsin istedim Ben fikirler uyuşsun istedim Ben erkek gibi bağıran olmak istemedim Ben susabilmeyi istedim Sakinlik ve huzuru özledim. Ben erkek gibi özgürlük istemedim Kadın gibi özgürlük istedim Kıskanılmayı özledim. Ben erkek gibi gözlerim uzaklarda olsun istemedim Yakınımdakileri sevmek istedim Paylaşabilmeyi özledim. Ben erkek gibisin demelerini istemedim Sen güzelsin denilsin istedim Yumuşacık duyguları özledim. Ben erkek gibi güçlü görüneyim istemedim Gücü onlarda görmek istedim Sahiplenilmeyi korunmayı özledim. Ben erkek gibi arkadaş olayım istemedim Ben erkeğimin kadını olayım istedim Kadınım denilmesini özledim. Ben erkek gibi hiç baba olmayı istemedim Ben hep anne olmak istedim Anneyken bile bu duyguyu özledim. Ben hiç erkeğimin anası olmak istemedim Ben sevgilim denilsin istedim Fark edilmeyi özledim. Ben hiç erkek gibi bir kadın olmayı istemedim Ben hep kadın gibi kadın olmayı istedim… Ve içimdeki ...... özledim.
Konu Afet-i Devran tarafından (08-21-2010 Saat 07:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to By_Ghost_H@CKéR For This Useful Post: | Afet-i Devran (08-21-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
yüreğine de emeğine de sağlık canım..
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | By_Ghost_H@CKéR (08-21-2010) |
|
|
#3 |
|
yasaklı |
Sağolasın ablacım Herşey sizler için
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aile şiirleri, ayrılık şiirleri, aşk ve duygusal şiirler, aşk şiirleri, aşkın büyüsü, duygusal aşk şiirleri, duygusal şiirler, güzel aşk şiirleri, güzel şiirler, hasret şiirleri, hisli şiirler, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü şiirler, içimizdeki aşk ve şiirler, memleket şiirleri, mutluluk şiirleri, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli şiirler, romantik şiirler, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli şiirler, sevda kokan şiirler, sevda şiirleri, sevgi şiirleri, sevgiliye şiirler, vatan şiirleri, yalnızlık şiirleri, yayalnızlık şiirleri, yurt şiirleri, özlem şiirleri |
| Seçenekler | |
|
|