![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sende biliyosun ki ben hiç bi sevgiyi bu kadar içimde ve bu kadar yükle taşımadım.. seni kapalı bi kutuda saklar gibi saklıyorumm daha doğrusu sana olan sevgimi saklıyorum o kutuda.. evet sana da demiştimm ilk aşkım değilsinn ama seni tanıyıp sevdikten sonra ilk aşkta neymiş demiştim.. ve hayatımın en güzel yerine koymuştum seni ve hala ordasın.. sen giderken yakıp gittiğin ateş hala yanıyo hiç sönmedi o ateş hiç bi ateş bu kadar uzun vadeli yanmamıştı hayatımda.. seni hiç aklımdan cıkarmadım hiç unutmadım.. yok artık dediğim anlarda bile bir saniye olsun gitmedin hayatımdan.. ben hiçbir aşkta bu kadar sevipte bu kadar sustuğumu bilmiyorumm ki senden önce senin kadar kimseyi sevdiğimi de hatırlamıyorumm aslında.. sen gittin herşeyi bitirdiğini zannettin ama yo hayır biteremedin.. ben aynı duygularla aynı aşkla aynı sevgiyle sendeyim.. ben seni ruhumda taşıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
onları saklamak için hiç bir şeye ihtiyacımız yok ne bir kutu,ne bir çanta nede bir kasa çünki; anılar ve hatıralar her gönüle sığar. çok teşekkürler değerli adminim. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to birbey For This Useful Post: | multimedia (10-01-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ben seni ruhumda taşıyorum, duygu bahçem, duygulu mektuplar, ihanet mektupları, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, sitem mektubu, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|