![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
Mevsim, sonbahara akarken ben de sana geliyorum. Elimde yokluğun yüreğimde suskunluğunla sana geliyorum sevgili. Ilık bir Eylül gecesi kentin yorgun kaldırımlarında tanıdık kelimeler arıyorum sevdana dair. Sana dair tek bir kelime yeter bana. Tek bir nefes bile gülümsemem için yeter bana. Sensizlikte kanarken sol yanım, ben hep seni düşlüyorum zembereği kırılmış zamanın avuçlarında. Seni aradım güneşin sıcak alnında, senin ellerini aradım yağmurun ıslak dualarında. Sana gelirken toprak yağmur kokuyordu. Sokaklar ise yalnızlık… Sana çıkan tüm yollar arsız dikenlerle süslenmişti. Sanki Ayaklarım kan revan. Bir yanım uçurum bir yanım sensizlik ama her şeye inat sana geliyorum. Hava puslu, etraf ise sensizlik, Dikenlere aldırmadan yalınayak yürüdüm gecenin dar sokaklarında. Yüreğimle ezdim tüm engelleri, ayaklarımla öptüm yollarındaki ikiyüzlü dikenleri. Her şeye inat sana geliyorum bir elimde mevsimlerin koynundan çaldığım ılık bahar bir elimde bulutların saçlarından arakladığım rüzgâr ile… Bir ömür uzaktan sana geliyorum bir elimde bir avuç gülüş karakışlarda güneş, bir elimde bir yudum umut zifiri karanlıklarda aydınlığa sımsıkı tutun diye. Sana geliyorum… ALINTI
|
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Senior Member |
![]() *Bu oyunda kazanan olmadı
Kirlenen ve Temiz kalan var KUMARDA HAYAT galip yine |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Ayışığı For This Useful Post: | Gülce (06-24-2011), HÜZÜNCiCEGi (06-24-2011) |
|
|
#3 |
|
Moderator ![]() |
Emegine saglik canim. hayat bu herseye ragmen yasamaya degerdir. kimi zaman hayallrimiz yikilsada, sevdiklerimiz vefasiz olsada, nasilsa her sabah günes dogmuyormu.? YASAMAK HERSEYE RAGMEN GÜZELDIR.. Konu Karcicegi tarafından (06-24-2011 Saat 04:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | Gülce (06-24-2011), HÜZÜNCiCEGi (06-24-2011) |
|
|
#4 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
bir yokluğa bu kadarmı gitmek istenir ki her an varmış gibi yaşayıp olmaması bu kadar can yakar sanırım seçtiğiniz yazılar hep özenle seçilmiş ve inanıyorumki sizden parçalar var içinde. ve hüzün hiç bitmeyecek sanırım... teşekkürler hüzünçiçeği paylaşımınız için. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (06-24-2011), Karcicegi (06-24-2011) |
|
|
#5 |
![]() |
teşekkürler...................... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to birbey For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (06-24-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, ben sensizlikte bile seni yaşıyorum aşk mektupları, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|