![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
![]() ![]() ![]() BENİ BİLDİĞİM KADAR DEĞİL, BİLMEDİĞİM KADAR SEV ![]() ![]() ![]() Ey hazanı bol mevsimin bahara bakan yüzü Ayak uçlarımdan hayat çekilirken canını canından çekme zamanı mı şimdi ? Bırak ellerin değmesin ellerime. Varlığıma tutun yeter. Karanlığın içinde bir mum yakıver. Ellerini gökyüzüne çevir. Adını bırak dudaklarıma. Gidebildiğin yerde değil yaşadığın yerde nefes al. Her gece başını koyduğun yastığı göğsüm bil. Akıt gözyaşlarını benim için. ![]() Bırak aksın içimdeki kabuk bağlamış yaralar. Kırıklarımı topla şimdi. Mevzini değiştirme silahı kırık asker. Sadece menzilini seni ” sende ” sadece sen diye sevecek bu yüreğe çevir. Her satırımın bir masal olduğunu bil. Her nefes alışımı dua. Bana dönüp nerdesin diye sorma. Gögüs kafesinin üstüne koy elini ve gözlerini kapa. Ben nefes aldığın yerde olacağım. ![]() Zaman ne yaşanacak kadar muhteşem Ne de ölüme koşacak kadar berbat... Ait olduğun yerde kal.. Sadece bir anahtar deliğindeki ışığa çevir yüzünü.. Gülümse sadece.. Varlığını sun.. Aitliğini değil… Geçmişini geleceğini bırak orada.. Bir masal ol içimdeki çocuğa… ![]() Sakın sakın… Suskunluğuma aldanıp bendeki seni yorma.. Sadece gülüşlerini pencereden bırak.. Kimbilir o gülüşlerin bir gün umut olur bir yüreğe… Masalım Kırık kanatlarını sar şimdi. Sar ki; Düşsüzlüğün içinde üşüyen bu yüreğe kanat ger.. Beni “ Bildiğim “ kadar değil Bilmediğim kadar sev.. ![]() ![]() ![]() İsmail Sarıgene
|
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to HÜZÜNCiCEGi For This Useful Post: | Afet-i Devran (12-07-2011), Dream (12-08-2011), Gülce (12-05-2011), Lord-Lion (12-25-2011), multimedia (12-05-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
size has sade sunumunuzla yazının içine alıyorsunuz okuyucuyu.duygular dahada güzelleşiyor müzikle.teşekkürler paylaşımınız için.
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | Afet-i Devran (12-07-2011), HÜZÜNCiCEGi (12-05-2011) |
|
|
#4 | |
|
Senior Member |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-25-2011) |
|
|
#6 |
|
Senior Member |
Ustamın yüreğine sağlık. Bu güzel paylaşımıda bizlere ulaştırdıgın için sevgili arkadaşım HüZüNCİCEGi sanada şükranalrımı sunarım.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-25-2011) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|