![]() |
|
|||||||
| Kitap Tanıtımları - Edebi Eserler Kitap Tanıtımları, roman, hikaye, kısa kitap özetleri, roman özetleri, yeni çıkan kitaplar, en çok satan kitaplar |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() Sözler ağzımdan dökülür dökülmez aslında korktuğumu fark ettim. Sadece birazcık. Bir kez daha kendi kendime merak ettim; acaba onda beni çeken şey bu muydu, diye. Belki annemle babamın ölümü, kendimi koruma duygusunu benden alıp götürmüştü ve peşinden gittiğim şey çalan tehlike çanlarıydı. Ya da belki onun yaydığı dokunulmaz soğukluğun o karanlık, şüpheli aurasına vurulmuştum. Belki de o benim için sadece bir meydan okumaydı. Sebep her ne olursa olsun, etkisi büyüktü. Bu çocuktan sahiden çok hoşlanıyordum ve onu tekrar görmek istiyordum. Gece veya gündüz olması umurumda değildi. Orada olacaktım. Kitap Adı: Benim İçin Öl Yazar: Amy Plum Akılçelen Kitaplar Baskı Yılı: 2012
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-12-2012) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
kimse için ölmeye deymez....
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benim için öl, en çok satan kitaplar, hikaye, kitap tanıtımları - edebi eserler kitap tanıtımları, kısa kitap özetleri, roman, roman özetleri, yeni çıkan kitaplar |
| Seçenekler | |
|
|