![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir "BEN" Kaybettim ya "SEN"de Onu arıyorum.. ![]() ![]() ![]() Yazıyorum yine "SANA" yazıyorum yine bendeki "CAN'a"...![]() ![]() ![]() Bir zamanlar deli dolu yasardım ya zamanı en içten; işte yine aynı o zamanlarıma döndüm sanki... Neler oluyor neler geçiyor haberim bile olmuyor artık. ...Ve kaybedişlerim başlamıştı "SEN'i" kaybettikten sonra neredeyse hiçbir şeyim kalmadı elimde gönlümde... Biliyor musun sigaraya bile başladım bu sensizliğimde. Belki kızacaksın bana ama dayanamıyorum artık... Çare olarak görmesem bile dumanı içime cektiğimde aldıgım o haz beni BEN'den götürüyor bunu iyi biliyorum her ne kadar seni unutamasam da... ![]() ![]() ![]() ...Ve kahrediyorum her gecen saniye kendimi acılara bürünmüş yüreğimi daha da acıya sürüklüyorum sensiz gecen bu günlerimde... Pişmanlıgım artmış olsa bile geri döndüremez artık hiçbirşeyi geriye... Biliyorum ve farkındayım sevdigim... Belki böyle olması gerekmezdi hayatlarımızın bu şekilde ilerlemesi belki de... Bilemiyorum... ![]() ![]() ![]() Masamın köşesine koydugum gönlümün tam ortasında yer ettiğim fotografına bakıp bakıp duruyorum hep. Eski günlerim aklıma geliyor birden ne cok sevdigimi ne de cok agladıgım zamanları getiriyorum birbir aklıma... Şimdi neredesin ne haldesin inan ki hiç bilmiyorum sevdigim... Belki uzaklardasın belki de bana bir o kadar yakınsın... Yine bunu da bilmiyorum işte kahroluyorum... ![]() ![]() ![]() Günden güne eriyen bu "BEN" var ya hani sevdigim... Şimdi artık tükenmiş bir biçimdeyim... Bir çöp gibi en ücra köşeye terkedilmiş gibiyim... Yalnızlık öyle çok zor ki; "Allah'a mahsustur..." diye bosuna denmemiş onu anladım... Artık tahammül edemiyorum ne sensizliğe ne senin sevgisiz bırakışına... Ve gidiyorum ardıma bile bakmadan... Cercevelettirdiğim fotografını da yanıma alarak gidiyorum...![]() ![]() ![]() Bekliyorum... "O" yerde "O" sokakta... "O" şarkı sözleriyı dinlerken gelecegin o anı bekliyorum sevdiğim...![]() ![]() ![]() Unutma; Ne kalemim susacak ne de bu ayaklarım sana gelirken duracak...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Junior Member |
Emegine saglik tesekkürler muhtesem bir sunum
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to gonulcelen For This Useful Post: | MucahiT_ (10-12-2010), multimedia (10-11-2010) |
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
mükemmel harika
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | multimedia (10-11-2010) |
![]() |
| Etiketler |
| aile şiirleri, animasyonlu şiirler, ask mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık şiirleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk ve duygusal şiirler, aşk şiirleri, aşka sevgi mektupları, aşkın büyüsü, bir "ben" kaybettim ya "sen"de onu arıyorum.. aşk mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk şiirleri, duygusal sesli şiirler, duygusal yazılar, duygusal şiirler, flash şiirler, güzel aşk şiirleri, güzel sözler, güzel yazılar, güzel şiirler, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hazır aşk mektupları, hisli şiirler, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü sesli şiirler, hüzünlü şiirler, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, kalp ağrısı şiirler, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, resimli ayrılık şiirleri, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli sesli aşk şiirleri, resimli sesli şiirler, resimli sözler, resimli özlem şiirleri, resimli şarkılar, resimli şiirler, resimli şiirli kartlar, romantik şiirler, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli duygusal şiirler, sesli hareketli şiirler, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli romantik şiirler, sesli sevda şiirleri, sesli yalnızlık şiirleri, sesli özlem şiirleri, sesli şiir, sesli şiirler, sevda kokan şiirler, sevda şiirleri, sevgi mektupları, sevgi şiirleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, yalnızlık şiirleri, özlem mektubu, Özlem mektuplar, özlem mektupları, özlem şiirleri, şiirler |
| Seçenekler | |
|
|