![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Bir demet acı var ellerimde.. Birde hüzün buseleri tenimde.. Kimden nereye olduğunu bilmediğim sonsuz bil yolculuk yüreğimde.. Tutsam diyorum acıları, tutsam.... Acıtmasa düşlerimi yalanlar.. Baharlar yenik düşmese kışlara.. Gitsem diyorum bilinmeyenlere, gitsem... Yenik düştüğüm bir iki mısra ellerimde... Bir bakıyorum güneşler solmuş, bir bakıyorum bitmeyen gündüzler gece olmuş... sevsem diyorum umursamazcasına, sevsem.. Sevsem diyorum, sevemiyorum özgürce.. Sevdalarım hep bir yasağa mahkum, Gölgeler hareler gibi kararır yarınlarıma.. Sevsem diyemiyorum, sevmesemde... Sevmeler hep boğazıma düğümleniyor.... Gelemiyorum, gelmek istesemde... Dağlar misali duygularım yenik düşüyor yağmur misali yağan gözyaşlarıma... Ağlama diyorum bazen, ya da gülmek.. Karar veremiyorum... gülsemde ağlıyorum.. Ağlasamda kanıyorum... Bir iç çekiş gecelerde... bitse diyorum kararan geceler... şafak sökse... Bitse diyorum hüzünler, mutluluk gelse.. Ne şafak döküyor ne kara geceme güneş doğuyor Bak bir iki nefes kaldı tükeniyorum... Çünkü artık ben nefes alamıyorum...
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| ayrılık mektupları, aşk, aşk özlem mektupları, bir demet acı var ellerimde, evlilik mektupları, hasret mektupları, kalp acısı mektuplar, kalp ağrısı mektuplar, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektuplar, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dönsen Diyorum aşk mektubu, özlem mektubu, kalp acısı mektuplar, kalp ağrısı mektuplar, hasret mektupları, ayrılık mektupları, aşk özlem mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektuplar, evlilik mektupları, aşk | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 02-11-2012 10:32 AM |
| Seni Bulmak İstiyorum Artık özlem sevgi aşk mektubu, özlem mektupları, aşk adına mektuplar, hasret mektupları, ayrılık mektupları, kıskançlık mektupları, sevgiliye kızgınlık mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-08-2012 10:04 AM |
| Aşk Cesur olabilmekmiş, özlem mektubu, kalp acısı mektuplar, kalp ağrısı mektuplar, hasret mektupları, ayrılık mektupları, aşk özlem mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektuplar, evlilik mektupları, aşk | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 11-08-2010 04:17 PM |
| Sende beni bulayım yar aşk mektubu, özlem sevgi aşk mektubu, özlem mektupları, aşk adına mektuplar, hasret mektupları, ayrılık mektupları, kıskançlık mektupları, sevgiliye kızgınlık mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 11-07-2010 01:50 PM |
| sevgiliye mektup-1-Özlem aşk mektupları, aşk mektupları, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar | sebastian | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 0 | 05-29-2010 09:01 AM |