![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana kızamam ben..... Gecikmişliğim senin suçun değil, Biliyorum, benim erkenciliğimden.... Beni tarih kitaplarında okuyorsun, Beni bir geçmiş zaman eki yapıp, En sevdiğin cümlenin sonuna koyuyorsun..... Ben seni dünde ararken, Sen henüz gelmemiş bir yarında bekliyorsun... Sana kızamam ben.... Senin gülüşüne sızılandım, Ve seni bildiğim o gün, Ansızın yitirişime hazırlandım... Bana hep hüznümü yaşarken dokunuyorsun... Biliyorum, senin açmamış bir gülün var, Ve yakınlaştıkça, o gülün özünle kokuyorsun...... Sana kızamam ben.... En ölümcül ifadesidir aşkın, ağlamak... En çetin kavgasıdır yalnızlığa meydan okuyup, Uykusuz bir gece de sabahlamak... Uzaklığına alışamam senin, asıl zor olan, İçinde bir uzaklık olduğuna alışmak... Yani sevdalandığın yarın da yoksam, Ve seni kaybettiğim bir umudun ortasında bulmuşsam, Sen getir gerisini... Bu nasıl yaşamak....... Sana kızamam ben.... Bu bir haksızlık değil, Bu bir katliam.. Bu yüreğin en derin sancısı, Dağılıp kaybolması aklın dimağın, Sana söylemek istediğim sözler vardı, Hepsi darmadağın..... Senin adın rüzgar... Senin adın ayaz... Senin adın sonbahar, Senin adın,geçmek bilmeyen bir kalp ağrısı. Gitsen de gelmediğin bir yoldan, biliyorum, yok sonrası. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
vay benim duygusal sevgiyi bilen arkadaşım,harikasın
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
Senin adın,geçmek bilmeyen bir kalp ağrısı. Gitsen de gelmediğin bir yoldan, biliyorum, yok sonrası. yazılara uygun eklediğiniz müzikler yazıları yaşatıyor insana.teşekkürler multi |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Gülce For This Useful Post: | SEYHAN (04-06-2011) |
|
|
#4 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, ayrılalım mektupları, ayrılık sözleri, aşk mektubu, aşk mektupları, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, bir sana kızamam ben sana kızamam ben, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygu flashları, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal aşk şiirleri, duygusal flashlar, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, duygusal şiirler, e-kart flashlar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, flash animasyonlar, flash e-card, flash sözler, flash şarkırlar, flash şiirler, forum imzaları, gif sözler, güzel aşk şiirleri, güzel sözler, güzel yazılar, güzel şiirler, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair hikayeler, hayata dair küçük hikayeler, hayata dair yazılar, hayata dair öyküler, hayata dair özel hikayeler, hayatınız seçtiğiniz kadındır, hazır aşk mektupları, her telden yazılar, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hisli şiirler, hoşçakal mektupları, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü şiirler, i love you gifs, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, islami flashlar, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kadınlara dikkat, kalp ağrıı, kalp yarası, kalp yarası yazılar, kandil sözleri, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kişisel gelişim hikayeleri, komik flashlar, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, love flash, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, merry christmas flash, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli şarkılar, resimli şiirler, sevgiliye ayrılık mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları |
| Seçenekler | |
|
|