Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 12-29-2011, 12:58 PM   #1
Derin
GÜNEŞ'in AY'a ∂єяiη aşkı
 Derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir zamanlar,Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

Bir zamanlar senle ben ne çok şey paylaştık kayıp giden zamanın bir pençesine takılıp.. Değeri anlaşılmayan ve kıymeti bilinmeyen ben,sonu olmayan yitip bittiğim aşkın ve sen ..

Yalandı sevmelerin, yalandı seli her şey, gizlesende hiç fayda etmez

hissettiklerim bana yeter, sözlerim seni incitsede gerçekler gizlenemez..

Aklıma takılan her soru cevapsızlıktan sınıfta kalsada, kurşun misali delip geçen sözlerinle oyunlar oynuyorum sadece adı yok oyunda başı çekiyorum sadece...Aslında sıkıldım bu sessiz oyundan birkezde cevabı olsun istiyorum sadece birkez.. Sendeki hücreme tıkıyor beni bu sorular, hep çaresiz bir deli gibi kafamı bulandırıyor sabaha dek.. içim acıyor her haykırşımda, çenemi söküyolar sanki sus dercesine..bu kadar susmak bana göre değil? çığlıklarım hiçte uslu durmazdı sanki dut yemiş bülbüle döndürdün sen..

Hayallerim şimdi nerede, hani o en derinlerde saklı arzularım nerede, istediğim sadece sende var olup, kollarında hayatı bulmaktı şimdi hayallerde kaldı sadece...

Anne! yattığın yerden kalkta acımı gör, beni kurtar bu çemberlerin içinden..anne beni ona yazmadı hayat..anneee neden susuyorsun neden duymuyorsuun!anneee ben deli değilim bakma söylediğimee! babamın hayatta olduğu günlerde senin onu sokağın başında bekleyişinin sabırsızlıkları gibi, sabırsız bu gönül, size olan özlemim gibi bu özlem..Tıpkı sizin gibi beklediğim dönmeyecek ki hiç..ben yitmişim, bir hayale tutsak olup ben bitmişim..

Neden geceler bu kadar sessiz neden rüyalar bu kadar kısa,neden sevenler mutlu olmaz, Haykırışlarıma yazdım özlemlerini bir kelebeğin kanadına yükleyip rüzgarın esintisinde gönderdim şimdi...Aç tek tek oku da anla yazdığım tüm yazıların, şiirlerin hikayelerin ötesinden sana haykırmak sana iletmek istediklerim var, senin asla bilemediğin hayata yenik düşmüş düşlerim bunlar. Ne çok isterdim sana uzun uzun anlatmayı. Ama öyle dolambaçlı yolların ardında saklı kalmıştı ki sevdan ulaşamadım, aşamadım,kapılarını araladım sandım ama tokmağını dahi bulamadım. Ne sözlerim yetişti yüreğine,Ne kelimelerim varabildi gönlüne...

Bütün bu yaşadığım yalanların ardından içerimde ağlayan,bedenimde kanayan,özümde azap çeken bir sen var hala, istesemde bırakmam, bırakamamda. Her nerede ne yapıyorsan bilki; Tek taraflı bitmiyor sevda, Sensizlikte ay karanlık şehrimde,tıpkı yüreğimin karanlıklar içinde olması gibi...

Çok yanlızım şimdi, kalabalıklar içindeyim ama ben çok yanlızım...

başımı yastığa koyduğum anda umutsuz düşünceler,. çırpınan yüreğim bağrımda yangının sarıyor her yanımı ve ben çok yanlızım, öyle bir ben varki öznesiz zamansız adressiz işte koca bir şehir ve ben sensizim..

Derin

12/2011

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
Derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post:
Gülce (12-29-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 12-29-2011, 07:25 PM   #2
Gülce
Güllerin Prensesi
 Gülce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.

insan bi yerlerde tıkanıp daraldığı zaman,yüzüne taktığı maskeler bile kendini kandıramazken hep sığınacak bir liman arar.belkide hiç çekinmeden bağıra bağıra ağlacağı bir omuz,yada hesap soracağı bir el tutmayı bekler.yinede sol yanındaki hep galip gelir.
teşekkürler derin müzikle beraber harikaydı sayfa.gönlünde hep güvercinler uçsun deruni aşk

<------------------------ İmza ------------------------>
Gülce isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, bir zamanlar, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları

Seçenekler