![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
![]() BITANEME![]() Bir tek seni sevdigim dogruydu... Ve bu dogru yuzunden hayatım yalana batti... Sen beni disladigindan beri beni sevenlere bir hayalet hediye ettin... Tepeden tirnaga aska,tepeden tirnaga ozleme batmis bir hayalet... ![]() Kimisi senin beni beklettigin kapida beni bekledi. Seni beklemekten yorulur, onunla birlikte cekip giderim diye buralardan... Ve ben en cok onlarin sevgisine inandım. En cok onlara derinden uzuldum. Ve hep merak ettim, karsiliksiz ve onca yil bir hayaleti nasıl boylesine sevebildiler diye... ![]() Dunyanin iyi bir yer olduguna ve yasamak icin cok sebep bulunduguna, bu insanlarin bir hayalete duyduklari o akil almaz, o sonsuz sevgileri yuzunden bir kez daha inandim... Seni unutmak icin basladigi her aski yine seninle aldatan bir hayalete... ![]() Seninle kendini, butun duslerini, cocuklugunu, yasadigi butun acilari aldatan bir hayalete... Bir tek sana duyduğu sevgisi doğru olan, bu yuzden butun hayati bir yalan olan hayalete... ![]() Cezmi Ersoz ![]()
![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() Konu gurbet tarafından (10-20-2011 Saat 10:57 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to gurbet For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
yasmin harika bir sunum olmuş sağol dostum ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
paylaşımın için teşekkürler yasmin arkadaşım
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
o sonsuz sevgileri yuzunden bir kez daha inandim... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ben tsk ederim sizlere guzel yorumlariniz ve beyeniniz icin.
![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to gurbet For This Useful Post: | By_gizem (11-19-2011) |
|
|
#6 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
bu guzel paylasimin icin tesekurler yasmin,ellerine ,emeklerine saglik arkadasim..
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to By_gizem For This Useful Post: | gurbet (11-20-2011) |
|
|
#7 |
|
Ben tsk ederim guzel yorumun icin by gizem.
![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aşk mektupları, bir tek seni sevdigim, birtaneme, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|