![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmeyen Sevgiye, Gitsede Gitmeyen Sevgiliye!... Hatirliyor musun sen beni birakmadigin sürece bende seni birakmam demistin ve böyle baslamisti bizim Sevdamiz... Her sey çok güzeldi seninle olan... Hep gözümün gördügü yerde ol iyi oldugunu bileyim istiyordum... Sen hayatima bir sekilde girdin ve zamanla nasilda canimdan bir parçam oldun… Sen demek her sey demekti, her seyimdin sen benim. Sonra bir gün GiTTiN gözümde yas dilimde dua oldun... Her gidisinin ardindan geri dönüsün olurdu... Giden sen oldun dönende ama üzülen hep ben oldum... Sen verdigin zararin karsiligini görmeyecegini bilerek her defasinda nasilda kanattin yüregimi... Ama yinede sevmistim seni hem de hiç kimsenin sevemeyecegi kadar çok... Öylesine sensizim ki hiç kimse sen degil olmadi ve biliyorum ki olmayacak... Çok özledim yanimdaki varligini, sarildiginda yüregimi isitan sicakligini... Ve Seni, Seni, Seni... Kelimelere sigdirmak zor bu sevgiyi eksildikçe çogalansin Içimde... Keske sen ben olsan da anlasan... Öylesine yalnizim ki içimde benden öteye bir ben daha olan sen bile çare olmuyor sensizligime... Gözyaslarim akiyor gözümden senin bana biraktigin tek sey olarak... Beni ne kadar üzmüs olursan ol hep mutlu ol istedim çünkü ben seni gerçekten sevdim, seni sen oldugun için sevdim... Sevgimin arkasinda hiçbir art niyet olmadi... Sen benim canim, canimin bir parçasi, kiyamadigim gözümden sakindigimdin, vazgeçilmezimdin ve öylede Kaldin... Hiçbir seyin gücü seni üzmeye yetmesin, Güzel olan ne varsa hepsinin öyle güzel ifadesisin ki... Yüregin sicakligini hiç yitirmesin!... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, aile şiirleri, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık flashları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, ayrılık şiirleri, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk flahları, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk ve duygusal şiirler, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşk şiirleri, aşkın analizi, aşkın büyüsü, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, bitmeyen sevgiye, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygu flashları, duygulu mektuplar, duygulu şiirli sayfalar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal aşk şiirleri, duygusal flashlar, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, duygusal şiirler, e-kart flashlar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, flash animasyonlar, flash e-card, flash sözler, flash şarkırlar, flash şiir html kodu, flash şiirler, forum imzaları, gif sözler, gifanimasyon duygulu sayfalar, gitsede gitmeyen sevgiliye, güzel aşk şiirleri, güzel sözler, güzel yazılar, güzel şiirler, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret şiirleri, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair hikayeler, hayata dair küçük hikayeler, hayata dair yazılar, hayata dair öyküler, hayata dair özel hikayeler, hayatınız seçtiğiniz kadındır, hazır aşk mektupları, her telden yazılar, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hisli şiirler, hoşçakal mektupları, html kodları, html kodlu şiirler, html kodlu şiirli duygulu sayfalar, html şiir sayfaları, html şiirler, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü şiirler, i love you gifs, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, islami flashlar, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kadınlara dikkat, kalp ağrıı, kalp yarası, kalp yarası yazılar, kandil sözleri, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kişisel gelişim hikayeleri, komik flashlar, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, love flash, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, merry christmas flash, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli sesli şiirler, resimli sözler, resimli şarkılar, resimli şiirler, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektupları, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli duygusal şiirler, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli romantik şiirler, sesli sevda şiirleri, sesli yalnızlık şiirleri, sesli şiirler, sevda hikayeleri, sevda kokan şiirler, sevda mektupları, sevda şiirleri, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi flashları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgi şiirleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mektupları, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, sevgliler günü sms leri, sitem mektubu, siz hiç hayattan zevk almayı düşündünüzmü?, slaytlı şiirler html kodu, tutku hikayeleri, ı love you flash, yalnızlık şiirleri, yanan sönen sözler, yeni yıl flashları, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yılbaşı flashları, yıldönümü sözleri, öyküler, özledim sözleri, Özlem aşk mektupları, özlem flashları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektubu, özlem mektupları, özlem sözleri, özlem şiirleri, özlemimsin mektupları, özlü sözler, şiir html kodları, şiir kodları, şiir sayfaları, şiirler, şiirli müzikli sayfalar, şiirli sayfa, şiirli slayt html kodları, şiirli slaytlar |
| Seçenekler | |
|
|