![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İMKANSIZDIK![]() ![]() Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim... Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç. Bana susmak düşecek, payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak. Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar, paylaşmalar, bakışmalar olacak. Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana, sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin... ![]() Git diyorum sana, kalma yüreğimde, bu kadar özleteceksen kendini. Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum... Gitme diyorum. Kal geldiğin yerde. Ne gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim... ![]() Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım. Tüy gibi hafif, usul usul inivermiştin yüreğime. Kabullenemedim önce. kocaman yalanlar söyledim kendime. Ben dışımda tutmaya çalışırken seni, meğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştı. Kuşatmıştın dört yanımı; ve kendim için çok geçti. Yerle bir olmuştu her şey. Olmazsa olmazlarım; ilkelerim, yargılarım... ![]() Nasıl bir şeydi, bu beni böyle yağmalayan. Şimdi karşı durmuyorum Sana, nasılsa buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı. Ayak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden. Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorum, Sen yaralarına benden sevda sürüyorsun. "Belki"lerden, "ihtimal"lerden, "keşke"lerden medet umuyorum, Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek... ![]() Ben, suretine değil, aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum. Ben seninle, aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum. ![]() Şimdi, bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle, süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum, Sana dair yazılanlarda... ![]() Şimdi, bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum... ![]() Şimdi, bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum, bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum... ![]() Şimdi ben, dağıldıkça kurulan yeni düşlerde Sana bakıyorum. Umut; hep var olacak çünkü. Sabreder dururum buda geçer diye Beni bekleyen seyleri yazikki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Gidisine birtürlü alistim diyemiyorum ![]() Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye ![]() Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim ![]() Beni bekleyen seyleri garipki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Yüregime birtürlü o gitti diyemiyorum ![]() Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye ![]() Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (09-25-2011), Gülce (09-25-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
hüzün yaprakları düşer imkansızlığı anlatırken karışır hazanlara,yağmurlar yağarken hüzün bulutları yayılır kirpiklere,bir acı saplanır yüreğe martılar çığlık çığlığa kalır,denizin dalgası hoyratlaşır kıyılara vurur kendini,kelebekler can çekişir,söylenemeyen ama hep avaz avaz bağıran sözler öksüz kalır bir imkansızlığı anlatırken...
şarkıyla öyle güzel bütünleştirmişsinizki sayfayı duygulanmamak elde değil.ben kendi adıma bu mektuplarınızı özlemişin. teşekkürler gönlünüze multi sevgilerimi bırakıyorum size |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | Afet-i Devran (09-25-2011), multimedia (09-25-2011) |
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
Canımın gizlisinde bir can idin ki, kan değil sevdamız akardı geceye, sıktıkça cellat kemendi... (Ahmed Arif) ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | Gülce (09-25-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, biz imkansızdık sevgimiz imkansızdı, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye sitem mektubu, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|