Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 12-29-2010, 01:02 PM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bu Gün Beni Bana Geri Ver, Bu gün bir kez daha sensizlik canımı acıttı, aşk mektubu, sevgililer günü aşk mektubu, Duygu bahçem..Harika mektuplar, aşk ayrılık, özlemAşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektu

Bu gün bir kez daha sensizlik canımı acıttı.Sensizliğin bana verdiği bunca acının hiç bitmeyeceğini anladım bugün. Oysa ki,seni sewdiğimi anladığım gün herşeyin değişeceğini düşünmüştüm. Daha mutlu olacaktım seninle.Evet her şey değişti.Ama daha mutlu değil , daha bedbaht oldum. Sonu hemen gelecek olan , ama bende hiç bitmeyecek bir sewdaya tutulmuşum meğer. Keşke seni hiç tanımasaydım biyorum bazen. Hiç yaşamasaydık bu umutsuz aşkı. Sana düşman değilim. Sadece pişmanım ...!!! Hayatıma girdin , BENİ YAŞATTIN, BENİ ÖLDÜRDÜN. BANA SEVİLMEYİ VE EN ÖNEMLİSİ SEVMEYİ ÖĞRETTİN. Tüm bunlar için sana sonsuz TEŞEKKÜRLER EDERİM SEVGİLİM. Şimdi sensizim ve her gün biraz daha kopuyorum hayattan. Ve hergün ağlıyorum ...... Bir de ağlamak acını hafifletir derler ya hafifletmiyormuş... Onu anladım bu gün . Ağladıkca daha fazla yanıyor canım... Beni acıtan gözyaşlarım değil ki , akıttıkça yaram hafiflesin. ÖYLE DAYANILMAZ BIR ACI Kİ BU...... ÇARESI İSE........ YOK ! YOKMUŞ ! OLMAYACAK ! Keşke bu kadar vicdansız olmasaydın.Bana yaşattıkların yetmiyormuş gibi giderken ruhumu, KALBİMİ, UMUTLARIMI, TÜM SEVİNÇLERİMİ - HER ŞEYİMİ KENDiNLE BERABER GÖTÜRDÜN. Bugün bir şeyi daha anladım . Ben sende kalmışım.Sende kaldığım müddetçe de bu acılarımın sonu hiç gelmeyecek. Işte bunun için sednen son bir şey istiyorum..Hiç değilse, BENİ BANA GERİ VER...!

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post:
Dilay (05-10-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 05-09-2011, 11:54 PM   #2
birbey
KRAL
 birbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Bana beni geri ver.aşk mektubu, sevgililer günü aşk mektubu, Duygu bahçem..Harika mektuplar, aşk ayrılık, özlemAşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektu

Bana beni geri ver.......

Ne istiyorsun benden....

Sana ne kötülük yaptım çok ama çok sevmekten başka.

Bir gün arkanı dönüp gittin sanki şaka yapıyormuşcasına, sanki birazdan dönecekmişsin gibi gittin. Yaptığın ayrılık açıklaması bile saçma idi inanamadım.

Sakın, sakın ha aklına senden şüphelendiğim duygusu gelmesin. Bilirim yüreğinden çıkabilmek girmekten daha zordur, sende sevince sonuna kadar sevenlerdensin.

Gittin gitmesine de....;

Ne istiyorsun benden,

Giderken neden beni bende bırakmadın da yanında götürdün ?

Götürmeseydin beni yetim bir çocuk gibi azarlayıp,

Götürmeseydin ağlayan gözlerime aldanıp,

Götürmeseydin belki bir gün dönerim bıraktığım yerde bulabileyim diye,

Götürmeseydin kanayan yüreğimi de dursaydı ya.

Yada senin olan hiçbir şey bırakmasaydın sevgiden sevdadan yana. Ellerinide gözlerinide yüreğinide alıp gitseydin.

Seni hatırlatmasaydı hiç bir şey.

Bırakmasaydın anıları,

Bırakmasaydın Ankarayı bana, sokakları parkları, caddeleri.

Uykusuz geceleri bırakmasaydın bana sen diye.

Sarhoş kaldırımları dost yapmasaydın sensiz attığım adımlara.

Sensiz rüyalar bırakmasaydın, sensiz seninle dolu.

Ne istiyorsun benden....

Gitmekti kolay olan onu yaptın.

Düşünmedin, düşünmek istemedin hiç, kalan olmak ne kadar zordur.

Şİmdi suyu kurumuş bir kuyu gibi gözpınarlarım akmıyor.

Saçlarımdaki beyazlarıda görmedin, göremedin.

Bu semtte çok değişti bıraktığın adam gibi tıpkı, görsen tanıyamazsın.

Şimdi, yıllar sonra senden tek bir şey istiyorum ne olur, ne olur...

BANA BENİ GERİ VER.

Verki tekrar yaşayabileyim, nefes alıp yeniden sevebileyim. Unuttuğum tüm duyguları tekrar yaşayabileyim.

Ne istiyorsun benden daha nem kaldı ki verebileceğim ?

Şiir ve yazılarımın her hakkı saklıdır.

Konu birbey tarafından (05-14-2011 Saat 07:31 PM ) değiştirilmiştir..
birbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post:
Afet-i Devran (05-10-2011), Dilay (05-10-2011)
Eski 05-10-2011, 09:53 AM   #3
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

içinde Ankara geçen her eser benim beğenimi alır aldı da...

<------------------------ İmza ------------------------>
Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Dilay (05-10-2011)
Eski 05-10-2011, 10:03 AM   #4
birbey
KRAL
 birbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler.
yukarıdaki şiire karşılık olsun istedim........................................... .........

birbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to birbey For This Useful Post:
Dilay (05-10-2011)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ask mektu, aşk ayrılık, aşk mektubu, bu gün beni bana geri ver, bu gün bir kez daha sensizlik canımı acıttı, duygu bahçem..harika mektuplar, sevgililer günü aşk mektubu, sevgiliye mektup, özlemaşk mektupları

Seçenekler