![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Gün Beni Bana Geri Ver Bu gün bir kez daha sensizlik canımı acıttı.Sensizliğin bana verdiği bunca acının hiç bitmeyeceğini anladım bugün. Oysa ki,seni sewdiğimi anladığım gün herşeyin değişeceğini düşünmüştüm. Daha mutlu olacaktım seninle.Evet her şey değişti.Ama daha mutlu değil , daha bedbaht oldum. Sonu hemen gelecek olan , ama bende hiç bitmeyecek bir sewdaya tutulmuşum meğer. Keşke seni hiç tanımasaydım biyorum bazen. Hiç yaşamasaydık bu umutsuz aşkı. Sana düşman değilim. Sadece pişmanım ...!!! Hayatıma girdin , BENI YASATTIN, BENI OLDURDUN. BANA SEVILMEYI VE EN ONEMLISI SEVMEYI OGRETTIN. Tüm bunlar için sana sonsuz TESEKKURLER EDERIM SEVGILIM. Simdi sensizim ve her gün biraz daha kopuyorum hayattan. Ve hergün ağlıyorum ...... Bir de ağlamak acını hafifletir derler ya hafifletmiyormuş... Onu anladım bu gün . Ağladıkca daha fazla yanıyor canım... Beni acıtan gözyaşlarım değil ki , akıttıkça yaram hafiflesin. OYLE DAYANILMAZ BIR ACI KI BU...... CARESI ISE........ YOK ! YOKMUS ! OLMAYACAK ! Keske bu kadar vicdansız olmasaydın.Bana yaşattıkların yetmiyormuş gibi giderken ruhumu, KALBIMI, UMUTLARIMI, TUM SEVINCLERIMI - HER SEYIMI KENDINLE BERABER GOTURDUN. Bugün bir şeyi daha anladım . Ben sende kalmışım.Sende kaldığım müddetçe de bu acılarımın sonu hiç gelmeyecek. Işte bunun için sednen son bir şey istiyorum..Hiç değilse, BENI BANA GERI VER...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Derin (08-14-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
Hayatıma girdin , BENI YASATTIN, BENI OLDURDUN. BANA SEVILMEYI VE EN ONEMLISI SEVMEYI OGRETTIN. Tüm bunlar için sana sonsuz TESEKKURLER EDERIM SEVGILIM
Bende teşekkür ederim sevdiğime..sağol canısı böylesi güzel bir yazının müziksiz olmayacağını düşünerek müzik ekledim |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | multimedia (08-14-2010) |
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, bu gün beni bana geri ver, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, sitem dolu aşk mektupları, sitem mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|