![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cam Kırığım Cam kırığı gibi bakıyor gözlerim, İçim yangın yeri... Suskunluğum boğuyor geceleri beni, Tanrım, bu azap bitmez mi? Alevim gözlerime yürürken, camlar eriyor... Her acı bir gün son bulur, demiştin. Sen el vermeden, Acım dinecek gibi durmuyor. Nemli gözlerini dikmezsen gözlerime, Doyurmazsan beni cümlelerinle, Değmezse elim, eline Sanma diner bu acı! Gece yarısına at acılarını, Soyun, tüm bildiklerini bırak ardına. Dudaklarını arala, Nefesimi üfleyeceğim ruhuna. Böylelikle sen de, ben de sıyrılcaz tüm kurallardan... Bırak tenin, tenimde ses bulsun, Bırak içine biraz tutku dolsun, Bırak senin olayım, Sonra sımsıkı yumalım gözlerimizi Biz olalım...
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-11-2012) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |||||||||
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, biz olalım sevgililer günü mektupları, cam kırığım bırak senin olayım, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Seni sensiz yaşıyorum özlem mektupları, aşk mektupları, sevgi mektupları, ayrılık mektupları,Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup,Aşk Mektup | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-11-2012 12:17 PM |
| Seviyorum seni işte, sevgililer günü mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-11-2012 12:16 PM |
| Seni Çok Sevmiştim, sevgiliye özlem mektubu, sevgililer günü mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 11-27-2010 12:06 AM |
| Bir nefes kurut benim için, bir yürek, bir emek, bir atışı gibi kalbin, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 11-02-2010 07:51 AM |
| Meğer ben sana ne çok aşıkmışım aşk mektubu, hasret mektupları, özlem aşk mektupları, sevgiliye aşk mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 3 | 10-30-2010 07:58 AM |