![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ![]() Belki ellerine kan bulaşmaz; belki gözlerini yumar, kulaklarını tıkarsın; çığlıklar parçalanır duvarlarında... Kafanı çevirirsin yardım nidalarına ya da elvedalara... Hiçbir şey değişsin istemezsin; yolunu tutmuş, yükünü almışsındır; paylaşmayı bilmezsin.... Kimsenin yerine koyamazsın kendini; ne anlamaya, ne anlamlandırmaya çalışmazsın bir şeyleri... ![]() Sevgiden, aşktan, dostluktan dem vurup, ortak olmazsın sorunlarıma... Her adım atışında çekersin kendini geri; “konuş!” derim, susarsın... Ya düşüncelerin yoktur kendine ait, ya korkarsın düşündüklerini söylemekten... Gerçekten var mısın, ihtiyacım olduğunda ortalıkta görünmezken... Nasıl inanırım sana; haklıya “haklı”, haksıza “haksız” diyemezken... Sessizlikte boğulurken sesim; ancak fısıldayarak söyleyebiliyorum: “sessizlik cinayettir!” Gidene “gitme” diyemeyenin, gelene “hoş geldin”’i ne kadar anlamlıdır bilemiyorum. Benim gibi konuşmayıp, benim gibi yazmayandan uzak durursam; nereye götürür beni bu tekdüzelik! Arada bir “saçmala!” desin biri, ölçüp biçeyim, düşüneyim üstünde; onun kadar sert, onun kadar umursamaz olmayayım; içim rahat olsun “yanılıyorsun” derken ve gülümseyeyim. Dikkatli olduğumdan dikkat isterim doğru; kaçınırım kötü söz söylemekten; anlamadan itham etmek istemem; tahammül gösteremem yargısız infazlara; her duyguma bir cümle bağlayabilirim istersem; ama öfkelenmeden yazamam, yazamam yazmasına da sövemem de kimseye... ![]() Sessizlik izin verir karşındakine, seni dilediğince yorumlaması için... Ve bazen, en fazla bağıranla, hiç sesi çıkmayanı ayıramam birbirinden... Ve merak ederim: “Ne saklıyorlar benden?” Belki gözlem yapıyorlar, belki veri topluyorlar; herkes bağırırken susmak, erdem sayılır belki; ya sessiz çoğunluğun bir parçası olmak? ![]() Ben ağlarken gülüyorsan anlayış gösterebilirim; ben ağlarken ağlıyorsan “dostum” diyebilirim, ben kalırken gidiyorsan “korkak” sanabilirim; ben severken itiyorsan, vazgeçebilirim senden ve ben sorarken susuyorsan, katlim vaciptir demektir; ölebilirim! Sessizlik cinayet işler bazen; ne bir tanık, ne bir kanıt bırakmaz arkasında; bazen bizim gibi sessiz, bazen tırnaklarını toprağa geçirerek, hayatımızdan çıkıp gider insanlar; bazen anlamamanın, bazen anlaşılmamanın acısını duyarlar. Ve fark etseler de, etmeseler de, kimse güvende değildir artık; oysa güvende olmak için tercih edilir susmak! Ve vicdanımızın tek düşü olur; deliksiz uyumak! ![]()
|
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
insan bir yaziyi okur, sora sayfayi kapatir, kapanan sayfanin icinde yuureginde bazen izler birakan cumle ve misralarin oldugunu sanarak, sayfayi yine acmak yeniden ozetlemek arzusu duyar insan. sonra; bir olgudur bir baskasinin duygulari diye,misralarindaki seni etkileyen yazilari cozmeye calisirsin. sizlerin paylasimda ki yaziniz, birikmis duslerinizin sindirilmemis arzusuyla inadina guzellikler icinde paylasmissiniz. sizleri tebrik eder en guzel derin duygulariniza saygilarimi yollarim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Yazıda geçen ve anlatmak istenen duyguları o kadar güzel yorumlamışsın ki başka ne denebilir ki...Güzel yorumun için ben teşekkür ederim...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Gülce (10-09-2011) |
|
|
#5 |
![]() |
![]() Yorumlayan yüreğine sağlık gülüm...her yaşanan güzelliğin bir gün biteceğini bilerek hayata kaldığı yerden devam etmesini bilmeliyiz elbet...Şunu bil ki duyarlı güzel yürekler daha çok hüzünlenir ve etkilenir, |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Gülce (10-09-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| aşk mektupları, çığlıkların parçalanır duvarlarında, duygusal aşk mektubu, sevgi dostluk mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|