![]() |
|
|||||||
| İlginç Resimler, Enteresan Olaylar, Gizemli Dosyalar İlginç Resimler, İlginç Fotoğraflar, Gizemli fotoğraflar, Enteresan Haberler |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
ctrl+a yapın görün.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: | Beyaz Nur (01-18-2009), multimedia (01-18-2009) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
Ctrl+a yaptım hepsinin rengi ruhsarı soldu bunların.Hastalıklı mı nedirler.
Sağ olasın Su Perisi. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Nurumuz ![]() |
cok değişikmiş bunlar ya hayret nasıl yapıyorlar acaba
eline sağlık arkadasim ![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071): Not : Gif yapmak isteyenler özel mesaj atmadan önce lütfen sitedeki resimli anlatımları yapsınlar, çalışmalarınıza göre sizlere yardım edebilirim. :
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member |
çok güzel olmuş sağol???
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to denusa For This Useful Post: | Afet-i Devran (06-26-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| enteresan haberler, enteresan olaylar, gizemli dosyalar ilginç resimler, gizemli fotoğraflar, ilginç fotoğraflar, ilginç resimler |
| Seçenekler | |
|
|