![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes uyuyor... Kuşlar,otlar,yıldızlar ve insanlar... Dünyanın üzerini örtüyorum ve iyi geceler öpücüğünü konduruyorum yanağına... Çıkıyorum tenhada bir yolculuğa... Demet demet hüzün gülleri topluyorum geceden... Dikenleri avuçlarıma batıyor... Hepsi biraz sen kokuyor... Hepsi biraz hüzün kokuyor... Hepsi yalnızlıktan sararmış güzün gülleri... Kırmızı mercan rengi aşk bahçelerinden geçiyorum... Geceliğimin etekleri takılıyor dallara... Şarkılar en derin nağmelerinden susmuş... Tutam tutam sevda sarhoşluğunda... Ayışığı vuruyor demli yalnızlığıma... Omzumda küçük mutlu periler... Bir anlam veremiyorlar bu sayrılığıma... Nehirler hüzün akıyor... Bulutlar hüzün yağıyor... Demet demet hüzün gülleri topluyorum geceden... Yapıştırıyorum yüzümün en sığ kuytularına... Dudaklarım doğuştan lâl... Yüzüm hüzünlü bir tuval... Yüzümde hüznün karakalem resmi var... ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
harikasın multi yaaa. ne güzel sözler ne güzel müzik.hüzün var aslında ama nedense bir taraftan güzel duygular yaşattı bana.teşekkürler bu yaşattğın güzel duygu için.bakar esintisi gibiydi.hani yüzünü rüzgara verir saçları uçuşurya öyle güzeldi.. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Gülce For This Useful Post: | Karcicegi (06-28-2011) |
|
|
#3 |
|
Moderator ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, demet demet hüzün topluyorum geceden, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|