![]() |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ADıN YaĞDı KiRPiKLeRiNe BU KaDıNıN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine gözlerimde sen vardın, sabah yüzüme carpiyordu sevdanın dalgaları, dokunduğum herşey sen oluyordu. Üşüyen bedenimi ısıtıyordu sıcaklığın, hep seni taşıyor gibiydim koynumda, sendin adı sevdamın.. sendin kahramanı aşkımın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgarlar getirdi kokunu her nefes alışımda döndü başım öpücüklerin geldi kuşların kanatlarında dudaklarından, hasretini tattım sevdanı getirdi bulutlar kacmak istemedim,sırılsıklam ıslandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Içsem damla damla dudaklarından aşkın tadını diyorum seni seviyorum çeksem kokunu doya doya nefes olsan içime ateş olup yansan heryerimde sürsem seni merhem olsan tenime seni istiyorum sevda olup aksan her bir hücreme seriversen yüreğini yüreğime seni bekliyorum gelde son ver sana olan hasretime bıraktım yüreğimi ellerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adın yagdı kirpiklerine bu kadının, Yine bu sabah yağdı yüreğine hasretin yağdı gözlerine yağmurların yaşlar olup aktın yağdı sensizliğin yağdı hasretin santim santim büyüdü özlemin damla damla yüreğine düştün büyüdün göl oldun okyanus oldun ateşler olup yüreğini dağladın her nefesinde sen vardın bitmeyen sevdasısın bu kadının seni hala seviyorum adamim MıSRa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
|
| The Following 6 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (05-04-2009), Baş Belası (07-04-2010), Blueberry (10-04-2010), dilara (01-04-2011), MucahiT_ (10-12-2010), multimedia (05-04-2009) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Administrators ![]() |
oy anam ölirem türkü çığırınnnnnnn
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member |
süperr yuregine saglık
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to külkedisi For This Useful Post: | Afet-i Devran (03-26-2010), kizar (09-27-2010) |
|
|
#4 |
![]() |
![]() Seni bir başka severdim ben. Kimseyi sevmediğim gibi, bir başka işte, tarif etmesi zor! Ben seni sevdiğimde, bir şehrin ışıkları gibi yanardı gözlerim. Önüne ardına bakmadan, hesap yapmadan, seni tüm kalbimle severdim. Seni bir başka severdim ben. Nefesim gibi, çocuğum gibi, vazgeçmeyi hiç aklımdan geçirmeden severdim. Adını söylerken içim titrerdi. Elim, ayağım, kolum gibiydin. Hayallerimde Ne zaman değse tenim tenine, ne zaman sevgiyle dokunsam, bir tören gibi gelirdi. Bu gerçekte ******** değildi, bir çeşit dua gibiydi seni sevmek. İki insan, uzakta olsa tek olurmuş,bir olurmuş.İşte bu anlarda seni bir başka severdim ben. Diğer sevdiklerimden farklı severdim ama her çok seven kadar hata yaptığım da oldu tabi. Bir zamanlar ben de, şimdi yüreği hızla çarpanların durduğu yerde duruyordum. Oradan nasıl görünüyor manzara bilirim. Orada yapılan yanlışlardan ben de nasibimi aldım. O yüzden, şimdi tebessümle bakabiliyorum. Seni bir başka sevdim ben. O zaman ben de bir başkaydım aslında. Neyim varsa seninle paylaşmak üzerinde kurulmuştum. Ortak bir gelecek için savaşan, doğru göremeyen, olacakları tahmin edemeyen kadınlardan biriydim.Gerçi halende öyleyim.. Bu aşkın bir ömür süreceğine inanmıştım. Biz efsaneydik ve efsane olmaya devam edecektik. Bu efsane aşkımızla ayrıda olsak birlikte yaşlanacaktık ; sen bana, ben sana son nefesimize kadar dayanacaktık. Sonra ne oldu? Bilmiyorum, o bölüm çok karışık! Neden ve nasıl olduğunu anlayamadığım ve zihnimden sildiğim beni bir kerede bırakıp attığın an,halende doğru bir yargıya varmamı engelliyor. Ne olmuştu da birden kesip atmıştın, hayatına yeni birisi girmişti, bu nedenle benden uzaklaşmıştın, ama benim hislerimi yabana atmıştın hemen anlamıştım ama seni o kadar çok seviyordum ki bir türlü senden kopamıyordum! halende kopmuş değilim!!!! Bazen gözlerimi kapatıyor senli hayallere dalıyorum,dans ediyoruz, el ele, göz göze. Sen bensin, ben senim, birbirimizin kalbinde yeniden aşık oluyoruz. Bizim en sevdiğimiz şarkı çalıyor. Etrafımızda insanlar gıpta ile bize bakıyor,ben sende kayboluyorum. Kolların sarmış bedenimi, gülümseyişinde adeta eriyip yok oluyorum.. İşte seni bir başka sevdim ben. Gözyaşım gibi, dostum gibi, ağabeyim gibi, adamım gibi, bir dua gibi, seni bir başka sevdim. İzin verseydin, bir ömür de sevecektim!!! Derin 2010 ![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
|
|
#5 |
![]() |
![]() Sevmek.. Bir bulutun güneşi sevdiği gibi.. Öylesine umutsuz. Binlerce bulut tutulur güneşe.. Hasretliğine dayanamaz Ağlar. Binbir parçaya ayrılır Düşer usul usul.. Bazen de öyle bir ağlar ki, Haykırır, Gürültüsüne kulak dayanmaz. Yürek sızlatır. Ve sonra yere düşen gözyaşlarından, Yeni bir bulut doğar. Binbir umutla yükselir göklere, Güneşi görür.. Elbet sonunda aşkının ölümü olacağını görmez. Kördür bulutlar.. Her güneş battığında yasa boğulurlar.. Bulutlar kaplamış yüreğimi.. Yılın en uzun gecesindeyim.. Ağla kalbim, bulutlar gibi. ![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
|
|
#6 |
![]() |
![]() Seninle Yaşlanmak İstiyorum Seneler Geçsin, Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum. Benim olduğun kadar dostlarının, Dostlarının olduğun kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım. Yaşayalım ki, Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi. Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek…. Böylece yaşamalıyız işte. Sonra çocuklarımız olmalı, Düşünsene senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırasıyla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, Söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken, Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutluda olsa, Kötüde olsa, Yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce yada gidince aklar, Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden. Kavgasız, Her sabah cinayetle uyanılmayan, Sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, Sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli ziyaretimize, Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız. Öyle sevmelisin ki beni, Bu yazdıklarım korkutmamalı seni, Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde Birbirimiz sevmenin gururu olmalı “HERŞEYDE”….. CAN YUCEL ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
iyi ki tanıdım seni iki gözüm. ![]() Yüreğimden geçen iki kelime sana söylemek isteyip de söyleyemediğim bazı şeyler var içimde. konuşmak isteyipde konuşamadığım bazı kelimelerim.. sevgi ne çok sorumluluk getiriyor ardından.. güzel şey sevmek sevilmek.. peki ya hiç düşündüğün oldu mu ne kadar değerini biliyosun sevdanın. veya sevdiğinin.. ![]() “bugün sevdiğim için şunları yaptım yüreğim sağol” diyebiliyomusun.. her geçen gün kıymetini daha iyi anlayabiliyomusun? sevdiğin için ağlayabiliyomusun o mutluluktan tat alabiliyomusun? ben sevdiğim için mutluyum. mutluluğumu paylaşabildiğim için ![]() kendimle yüzleşebildiğim için gururluyum.. tek istediğim ne biliyomusun şu hayattan? tek istediğim sevdiğim kadar sevilmek sevdiğim kadın tarafından mutluluk yaşamak.. saygı görmek özlenmek değer verilmek tek bir nefes olmak.. ![]() bugün ilişkime dönüp baktığımda asla pişman olmamak.. “iyiki varsın sevgilim” diyebilmek.. ona o mutluluk hissini yaşatmak.. acıları da var tabiki herşeyde olduğu gibi hayatta.. ve bu acıları “ver elini bana” demek umuduyla yaşamak.. iki bedende tek can olmak sevmek diğer anlamıyla.. ben seni seviyorum aşkım.. ![]() sevdiğime de pişman değilim. ilgi istiyorum ya senden biraz daha fazla sıkılıyosun sen her seferinde böyle şeylerden ama bunları yaşamak umuduyla sevdim seni.. varolma sebebim sen ol diye özlüyorum seni.. sende her sesimi duyamayışında özle beni.. aynı canda sev beni.. hayatında varolmayışımı düşünerek o korkuyla yaşa beni.. ![]() inan insanın sevdasını kaybetmesi kadar kötü bişey yok hayatta.. dünyası kararır ya insanın işte kararmasın dünyamız.. hayatındaki tek can ben olayım senin için.. seninde varolma sebebin ben olayım.. aklının bir köşesinde mutlaka ben olayım. hiç çıkamayacak derin bir yerinde.. yüreğinin içinde ruhunun gittiği her yerde.. çok şey gibi gözüksede değil aslında ![]() senden sadece yüreğini istiyorum bana ait olacak tek şeyi manevi yönünü istiyorum senden.. bugün senden bişey daha isticem.. bugün ikimiz için bir şey yaparmısın? gönlünden ne geçerse dilediğin bir şeyi benim için yaparmısın? “bugün yüreğimden seni geçirdim hayatım” demen bile kafi benim için.. diyorum ya manevi halini istiyorum ben.. yüreğindeki çocuğu istiyorum.. ![]() ben bugün senin için ikimiz için bir şey yaptım sana yüreğimden geçen iki kelimeyi yazdım.. ne üzmek nede üzülmek istiyorum.. sadece mutluluğumuzu paylaşmak istiyorum.. iyi ki tanıdım seni iki gözüm seni çok seviyorum herşeye ve herkese inat… ![]() ![]() ♥♥♥Bak Bir♥♥♥ YAĞMUR Damlasıyım Sende Şimdi'. AŞK Toprağına Düşsem Dağılacağım.. Düşmeden Kalsam Kendimde yok olacağım.. Çiçeğine Düşsem Boşa Yeşerecek Umutlarım... Güneşine Düşsem Buhar Olacağım.. Denizine Düşsem Kaybolacağım... Rüzgarına Düşsem Uçup Savrulacağım... Gözlerine düşsem Yaşın olacağım... Oysa içine Düşsem sel olur SEVDA olur sevgi akar dururum... Ben illede SANA Düşmek İsterim Belki O Zaman Sende.. BİR olur sevdaya doyarız, Ta ki yüreğinin derinliklerine ulaşır Sonsuza dek Derun-i AŞK oluruz... ♥♥♥ Derin♥♥♥ ![]() Derin Boyut- Denizin En Güzel Yeri Derinliklerinde Gizlidir |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Özlem mektuplar, özlem mektubu, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ağlayan smilyler, aile şiirleri, animasyon, animasyonlu şiirler, animation, animations, ask mektupları, ask mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, ayrılık şiirleri, ayıraç arşivi, ayıraç gifler, aşk gif, aşk gülleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk ve duygusal şiirler, aşk şiirleri, aşkın büyüsü, bayrak gifleri türkiye gifleri gölge resimler, bebek, bebek resimleri, bedava bayan resimleri, bilgisayar resimleri, binlerce hareketli smiley, buket resimleri, büyüleyici romantik bayan resimleri, çiçek, çiçek resimleri, deniz manzaraları, derinlerin perisinden hayali sevgiliye haykırış, doğa, doğa manzaraları, doğa resimleri, duvar kağıdı, duvar resimleri, duygu bahçem, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk şiirleri, duygusal sesli şiirler, duygusal yazılar, duygusal yazılar, duygusal şiirler, en güzel bayan resimleri, en güzel gül resimleri, en yeni romantik gifler, erkek gifleri, etkileyici aşk resimleri, express love. send a free romantic message on st valentine’s day, fantastik resimler, flash şiirler, flowers gif flowers picture güller, free gif, free love gifs, free love pictures, free romance animated, free romantic animations, güzel sözler, gif, gifs, gul resimleri, gül, gül duvar kağıdı, gül gif, gül ile ilgili resimler, gül resim galerisi, gülresimleri, güneş manzaraları, güzel, güzel aşk şiirleri, güzel gül, güzel kadın gifleri, güzel manzara resmi, güzel resimler, güzel şiirler, har, hareketli bayan resimleri, hareketli erkek gifleri, hareketli gifler, hareketli gül resimleri, hareketli hüzünlü gif resimleri, hareketli kalpler, hareketli manzaralar, hareketli resimler, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasret mektupları, hasret şiirleri, hayvan gifleri at resimleri hourse gifs hayvan resimleri, hazır aşk mektupları, hazır aşk mektupları, hisli şiirler, hüzün gif, hüzünlü aşk şiirleri, hüzünlü kadın resimleri, hüzünlü sesli şiirler, hüzünlü şiirler, içimizdeki aşk ve şiirler, ihanet mektupları, ihanet mektupları, images, istanbul, işıltılı kadın gifleri, kıskançlık mektupları, kadın gifler, kadın ve gül resimleri, kadın ve kelebek gif, kadın ve mum gifler, kalp ağrısı şiirler, kalp gif, kalpler, karşılıksız aşk mektubu, kartlı şiirler, karşılıksız aşk mektubu, kedi, kiss, kırmızı romantik resimler, kırık kalp gifi, kıskançlık mektupları, köpek, love gif, love gifs, love women gif, manzara fotoğrafları, manzaralar, manzaralı kadın resimleri, masaüstü resimleri, muhteşem bayan sevgili resimleri, muhteşem love resimler, mutluluk şiirleri, nazlı sevgiliye mektuplar, nazlı sevgiliye mektuplar, nehir manzaraları, of free romantic animated gifs, or every day, pictures, platonik aşk mektupları, platonik aşk mektupları, pırıltılı yalnızlık resimleri, red romantic women, resim, resimli ayrılık şiirleri, resimli aşk şarkıları, resimli aşk şiirleri, resimli duygusal aşk şiirleri, resimli duygusal şiirler, resimli kartlar, resimli sesli aşk şiirleri, resimli sesli şiirler, resimli sözler, resimli özlem şiirleri, resimli şarkılar, resimli şiirler, resimli şiirli kartlar, resmi, romance gif, romance man gif, romance red women, romans, romans gif, romantic clipart man gifs, romantic clipart man images, romantic gifs, romantic woman gifs, romantic women, romantik çiftler, romantik egzotik gifler, romantik erkek gifler, romantik erkek gifleri, romantik gif, romantik gif indir, romantik gifler, romantik güller, romantik kadın gifleri, romantik kadın resimleri, romantik kadınlar, romantik resimler, romantik şiirler, sarı gül, say i love you with our free romantic collection, sesli ayrılık şiirleri, sesli aşk şiirleri, sesli duygusal şiirler, sesli hareketli şiirler, sesli hisli şiirler, sesli hüzünlü şiirler, sesli romantik şiirler, sesli sevda şiirleri, sesli yalnızlık şiirleri, sesli özlem şiirleri, sesli şiir, sesli şiirler, sevda kokan şiirler, sevda şiirleri, sevdiğinize hareketli kalp resimleri, sevdiğinize kalp gifleri, sevdiklerinize e-kartlar, sevgi mektupları, sevgi mektupları, sevgi şiirleri, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye resimler, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye şiirler, simli gifler, simli resimler, sitem mektubu, siyah çiçek, smiley arşivi, smileyler, su manzaraları, süper bayan resimleri, use our romantic free animations to spread romance, uzay, wallpaper, wallpaper babes, women romantic, yalnız kadın gifleri, yalnızlık gifleri, yalnızlık şiirleri, ışıklı resimler, ışıltılı resimler, ışıltılı romantik gifler, öpüşen çift gifleri, öpüşen gif, öpüşen smilyler, özlem mektubu, Özlem mektuplar, özlem mektupları, özlem şiirleri, şiirler, şiirli resimler |
| Seçenekler | |
|
|