![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Diller mi vefasız yürekler mi gömüt taşına mı yazılacak zamansız kayboluş şiirlere karıştı sevdam unuttum günleri külrengi yolculukta gelirsen bulacaksın gücenmemiş şiirlerde kıpırdamayan akrep de yelkovan da şiirlerimin gizli öznesi ilkyaz tufanımsın gidersen eksilirim sanma aşkların mevsimi binlerce renk çökerken sisleriyle gökyüzü yüzüne yangın yerine çevrilen eylem su kuşunun belirsiz serüveninde noktalama imleri dolaşır sokağında sen bana dokun anılarıma dokunma sen bana dokun yüreğime dokunma konuşurum susarsın sustukça içimde isyan yoruldum sevgimi taşımaktan sanık dillerimdi gelmek istesem yeminin gölgemdi hoşçakal demedim savunmanı üstlendim gönül bahçemde gülüyorsun ateş böceği gibi kayboluyorsun bir aşk daha karışıyor tarihin sararmıuş sayfalarına yalnızım çırılçıplak kaldım sevdam da aşkın onuru yokmu dünyada bıkkınlığım yok ne de ihanet hain deyilim korkak hiç deyil kim bilir kimse sormasa da adımı hatırlamasa da ırmaklaklarda yüzümü desinler ki denizdeki balıklar gii heyecanlı desinler ki aşkın örülmemiş dili sevdamı boğsada ellerin yüzümde ilkbahar sevinci ekiyorum düşünceme yıldızlar aşk rüzgarlarına savruluyorum ya sen hangi rüzgarlara küs çiçeği ey! beyaz günlerimin ışığı karanlığı aydınlat kini nefreti at gel dola saçları saçlrıma çözülmüş gözlerinle gel kaçışın:yitiriş kaçışın:yok oluş kaçışın: aşkın alaborası sen hayatımın sevdası doığrumda yanlışımda olsan konuşturuyor yüreğim beni bak! yaşlanıyor gençliğimiz alıp götürüyor yıllar bakarsın aniden gelir ayrılık ne adın kalır ne de sevdan Saniye Gündüz Yıldırım
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Derin (08-28-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
ey! beyaz günlerimin ışığı
karanlığı aydınlat kini nefreti at gel dola saçları saçlrıma çözülmüş gözlerinle gel süperdi canısı ellerine sağlık... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Dört mevsimin yaşandığı bir şehirdeyim… Sana iki adım belki de üç adım ötedeyim üstelik! Saatlerimi buğulu bir camın kenarında harcıyorum.. Anlamaya Çalış.. Büyükken Küçücük Oluverdin! Zaman öyle değersiz öyle anlamsız ki.. Kaybettiğim ne dünlerim var oysa hep hayallere dalıp dalıp kaybettiğim… Sana dair özlemleri büyüttüğüm koca bir dünyam var sanıyordum. Dünleri kaybettikçe anlamaya başladım küçük çok küçükmüş benim dünyam… Öyle olmasa bir beni nasıl sığdıramazdım ki içine. İçim içime sığmıyor işte! Bak gör! Ne bir kitap yüzü unutturuyor adını ne de “seni seviyorum” diyen yabancı bir çift dudak.. Böylesine içli dışlı olamazdım yalnızlıkla! Onca kalabalığa rağmen… Bazen kapına elimi vuracak kadar deliriyor yüreğim! Bazense istiyorum ki yalnızlığımı inadına habersiz bırakayım senden.. Biliyorum ki varlığımın sende hiçbir anlamı yok! O halde yalnızlığımı da seninle paylaşacak kadar önemsiz kılamam… Biliyor musun öldü bütün hislerim.. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşündüğümde tek bir damla yaş akmıyor gözümden! Gözümden düştüğün yerde isminde sevginde. Yarınlara ertelediğim umutlarım vardı. Belki bugün belki yarın diye avuttuğum bir de sevgim vardı vaktiyle! Yavaş yavaş kayboluyorsun. İçimde kalan küçük bir ukde senin ismin! Yıllar sonra aklıma geldikçe içli bir ahhhh çekip hatırlayacağım dünlerim kaldı sende… Keşke demedim… Hiç keşkem olmadı sana dair.. İçinde adının geçtiği pişmanlıklarımda olmadı… Seninle ne yaşadıksa iyi ki dedim… İyi ki sendin sebebi her şeyin. Bak işte Hep Her şeydin sen! Ve öyle kaldın bende.. Öyle ki anlam vermez oldu başka bir suret başka bir sevgi… Yanımda ki bile bin kat yabancı bana.. “Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili…” Çok sonraları anladım nöbetini tuttuğum o vuslatın imkânsız olduğunu… Koca bir yılı senli sensiz devirdim işte.. Ha şöyle ha böyle! Çok zorlandığım günler oldu. Çok bocaladım… Kaç resmi soldurdum ellerimle… Zamana uyduk bizde. O köşe başı aşklarına döndü sevgimiz. Her şey köşe başını dönene kadardı. Kısacıktı geçirdiğimiz zamanlar seninle… Yarımdık hep! Dedim ya dört mevsimi yaşadığım bir şehirde sana iki bilemedin üç adım uzağındayım.. Gelir miyim tekrar dersin? Bu kadar soğumuşken senin isminden… Bunca sözü bir araya getirip yazacak kadar uzaklaşamamışım senden… Yazık! “Sen içimde dolanırken olamam kimseyle”.. Fondaki şarkı sözleriyle titriyor içim. Anlamaya çalış.. Uzaklığımı… Sessizliğimi… Uzak dur dokunma daha kapanmamış yaralarıma… Kanatma yeniden merhem olacağın yok nasılsa… |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşk özlem mektupları, aşkın analizi, diller mi vefasız yürekler mi? aşk mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, elveda mektupları, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, hoşçakal mektupları, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|