![]() |
|
|||||||
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator ![]() |
YARIM BIRAKTIN BENİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünüm senden geçti Zaman geçmeyecek artık ![]() ![]() ![]() Ellerim kesik, bedenim hissiz Yarım kalmış bir cümleyim artık ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünüm senden geçti Kendimden kaçamam artık ![]() ![]() ![]() Bir kuşun iki kanadaydık biz Düştük yerlere çakıldık artık ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni ![]() ![]() ![]() Yarım bıraktın, yarsız bıraktın beni Yalnız değil ıssız bıraktın beni.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEMPATİ GİFANİMASYON COM
![]() ![]() Konu Sempati tarafından (12-04-2011 Saat 08:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Sempati For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
cok guzel olmus,emeklerine saglik sempati,paylasim icin tesekurler..
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to By_gizem For This Useful Post: | Sempati (12-12-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ayrılık şarkıları, aşk şarkıları, dogan erayu korucu, sesli şarkılar, yarım bıraktın beni, özlem şarkıları, şarkılarıma resimler çizdim |
| Seçenekler | |
|
|