Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 11-08-2010, 01:49 PM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dönsen Diyorum aşk mektubu, özlem mektubu, kalp acısı mektuplar, kalp ağrısı mektuplar, hasret mektupları, ayrılık mektupları, aşk özlem mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye mektuplar, evlilik mektupları, aşk

Beklemek... Sessiz ve kimsesiz... Ne bir dönen ne bir seven... Ve zaman, ölüm, aşk hep benimle düşümde....

Aylardır bekliyorum gelmeni. Hasretinle kavrulan şu yüreğime serpeceğin hayat dolu sözcüklerini düşlüyorum aylardır. Tenimin teninde can bulmasını bekliyorum aylardır. Tanrıya her el açışımda seni bana diliyorum...

Sensizliğin ... ayının sonundayım. Gözlerim hala direniyor yollarına. Bedenimse bitkin. Kurumuş toprak misali çatlak,susuz bitkiler gibi solgun. Sensizlik ... ay içinde yıprattı bedenimi. Kabullenmedi yabancı ellerin döktüğü yada dökmeye çalistigi can suyunu. Hala hasretle seni bekliyor, geleceğin güne adanarak.

Sana adayacak iki şeyim var elimde. Birincisi sunak olacak bedenim, ikicisi ise sana kurban edilecek yüreğim. Dönsen. Hani dönsen diyorum artık. Bıraktığımız yerden olmasa da bıktığın o yerden; ama yeni bir heyecanla başlasak diyorum yarım kalan ilişkimize. Sen yokken içimde büyüttüğüm umut tohumlarını eksem kalbine. Bin bir umutla... Dönsen diyorum artık. İçimde ki şu dinmeyen fırtınayı dindirsen. Seni sessiz bekleyeceğime söz verirken için için yaklaşan ve bir anda kopuveren şu fırtınayı dindirsen...

Dönsen diyorum hani... Gelecek kişi sen olmaktan çok uzak biri olacak olsa da dönsen diyorum. Gerçi sen hiç sen olmadın. En azından yüreğindeki,yüreğimdeki sen olmadın. Olamadın...

Dönsen diyorum bir gece ansızın. Gittiğin gibi sessizce değil ama. Neşeli ve içten... Karanlığa rağmen aydınlatsan ruhumu. Geldiğini müjdeleyen geceye rağmen sen güneş gibi parıldasan. Gecelerce bana yoldaş olan yıldızlara artık size ihtiyacı kalmadı. Çünkü ben döndüm desen.

Dönsen diyorum. Hala sıcak yatağın sana ait yanı. Hiç soğumasın diye hayallerimi yakarak ısıttığım yatağın sana ait yanı... Sen diyerek oraya, hani sana ait olan yana, yastığını koyarak uyumaya çalistigim yatağım(ız). Zamana inat sevişerek dünyaya meydan okuduğumuz mabedimiz. Haberim olmadan gelsen ve yanıma, hiç soğumayan o sana ait yana sokulsan diyorum...

Dönsen diyorum. Seni bekleyen bu beden, seni bekleyen bu yürek, seni beklediğim zaman bana kıymadan... Dönsen diyorum. Dönsen... Ben seni beklerken ansızın ölmeden... Dönsen diyorum...

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Afet-i Devran (02-10-2012), By_gizem (02-11-2012)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 02-10-2012, 09:18 PM   #2
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

(699x667, 524Kb)

Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
By_gizem (02-11-2012)
Eski 02-11-2012, 10:32 AM   #3
By_gizem
Site Yöneticisi
 By_gizem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dönsen diyorum bir gece ansızın. Gittiğin gibi sessizce değil ama. Neşeli ve içten... yazildigina cok inanirim ben,paylasim icin tesekurler multi,emeklerine saglik..super gercekten candan vede icden yazilmis bir yazi.bazi yazilarin icten vede samimi duygularla

By_gizem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to By_gizem For This Useful Post:
pehlivan (05-14-2012)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
anlamlı yazılar, artık herkes gibisin, ask mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk ayrılık, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk var mı aşk? duygu bahçem..harika mektuplar, aşk ve hayat, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, bir gün tıpkı gidişin gibi gelmelisin özlem mektubu, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, dönsen diyorum aşk mektubu, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektubu, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, ihanet mektubu, ihanet mektupları, kalbimin hiç kimsesi, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, seni yüreğinden son kez ama son kez öpebilir miyim, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye anlamlı hikayeler, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, özlem aşk mektubu, Özlem aşk mektupları, özlem dolu aşk mektubu, özlem hikayeleri, özlem mektubu, Özlem mektuplar, özlem mektupları, özlemaşk mektupları

Seçenekler