![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() İçim acıyor... geçer geçer elbette ama hiç ummadıgım biyerde ya yeniden acımaya baslarsa... Gidenlerin ardından ağlamak bana düşmez... Yapmısımdır illa bana düşeni.. Çekmisimdir acımı,dökmüşümdür hak ettigi kadar gözyaşını... Ben yazamam ya kaderini.. Bana düşen unutmaksa, çabalarım elbette... Ne fazladan ağlamak,nede yıkılmak getirmez seni bana ... Denemek... Ya gelirsen ? Hayır istemiyorum, denemicem,gelme!!! Sen giderken bendeki seni aldın... Ayrılıktan kaçılmıyor,kaçamadım ,bıraktım... Dönme istemiyorum... -Korkuyor musun? -Saçmalıyorsun! -Cevap ver korkuyormusun? -Neyden korkabilirim ki? -Geri dönmemden -.... -Cevap ver !!! -Git burdan (!) Yenilmicem bu defa sana... Gelip herşeyi alt-üst etmene,beni çaresiz bırakmana iznim yok bu defa Dönme,istemiyorum.... Dönüpte tekrar gidecegini bilmek Korkutuyor beni.... ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (02-24-2012), Estrella (03-06-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ayrılık mektupları, aşk mektupları, duygulu mektuplar, dönüpte tekrar gidecegini bilmek korkutuyor beni, sevgililer günü aşk mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sitem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Seni seviyorum yüreğim demek varken sevgililer günü mektupları, aşk mektupları, duygulu mektuplar,sitem mektubu, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk mektubu, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları,platonik aşk | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-10-2012 01:11 PM |
| Yaban gülüm sevgililer günü mektupları, aşk mektupları,duygulu mektuplar,sitem mektubu, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk mektubu, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektuplar | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-10-2012 01:09 PM |
| Sevmek nedir bilirmisin sevgililer günü mektupları, aşk mektupları, sevgiliye aşk mektupları, sevgililer günü aşk mektupları, aşk mektupları,duygulu mektuplar,sitem mektubu, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 06-05-2011 03:26 PM |
| Korkma sevgilim sarıl bana sevgilim!, sevgililer günü mektupları, aşk mektupları,duygulu mektuplar,sitem mektubu, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk mektubu, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, sevgi, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 3 | 04-25-2011 10:35 AM |
| Son bir defa öp beni, Gitmeden son bir kez. aşk mektupları, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 05-05-2010 08:14 AM |