![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Kaçtım…Kendimden gelen haykırışları duymamak için.. sessizliğin içindeki sesleri, karanlığın içindeki yüzleri görmemek için.. ![]() kaçtım… ![]() Baktım…Geriye dönüp baktığımda yitik bir kentin kayıp bir düş’ü oldum… düşlerimin griliğinde kendime baktım.. sisli ve yağmurlu bir havada İstanbul’a bakar gibi ![]() baktım… ![]() Saklandım… Tüm kelimelerimi yanıma alıp saklandım.. cümlelerimin beni terk etmesine izin verdim… kilitli bir kapının ardında herkesten ve her şeyden ![]() saklandım… ![]() Islandım…Yağan yağmurlar altında şemsiyesiz saatlerce dolaştım… ıslandım… yağmurla birlikte yağdım avuçlarına… yağmurla ![]() ıslandım… ![]() Sustum…Tüm şiirleri, şarkıları sözsüz bestesiz bıraktım… cümlelerimi anlamsız, kelimelerimi çırılçıplak yalnız bıraktım… ![]() sustum… ![]() Döndüm.. ![]() ![]() Buz tutmuş düşlerim, yaban kalmış gülümseyişlerimle… eksik kalan günlerimle yaşanmamış yarınlarıma döndüm… Kaçarken baktığımda saklanan benliğimin yağmurda ıslanışını susmaların ardından gördüm… ve dünüme bu günüme yarınıma döndüm…. derince hayatın gerçekleri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Afet-i Devran (10-02-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
oooo Derinciğim ne kadar güzel bir sayfa olmuş valla şablonlardan çok daha güzel...
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | Derin (10-02-2011) |
|
|
#3 |
![]() |
Beğendiğine sevindim ablam yeniden şablon yapmayı öğrenirsem daha güzel şeyler ekleyeceğim
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duygu bahçem, duygulu mektuplar, dünüme bu günüme yarınıma döndüm, ihanet mektupları, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, sitem mektubu, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|