Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 11-13-2009, 07:41 AM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Düşlerde Sevdim Seni Söyleyemedim.. Aşk mektubu, aşk mektupları,duygulu mektuplar, duygu bahçem, özlem mektubu, karşılıksız aşk mektubu, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektup

Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim..
Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim::
Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim.. Bunu sana hiç bir zaman söyleyemedim.. Anlatabilecek kelime bulacağımı hiç sanmadım.. Düşlerimdeydin hep.. Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı..
Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptüm.. Sessiz, sakin, sen rahatsız olma, ürkme diye, benden kaçma diye usulca öptüm.. Her nefesim senindi.. Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım.. Ama sana ne sesimi, ne nefesimi duyuramadım.. Çığlık oldu sevgim, çarptı herkese.. Bir sana teğet geçti.. Öğrenemedin.. Söyleyemedim
Sana ben şiirler, sözler büyüttüm,
Sana ben baharlar, yazlar büyüttüm,
Sana ben hummalı gizler büyüttüm,
Söyleyemedim..
Her kalemin ucuna düşen harf sendin.. Her dilimin ucuna gelen kelime sendin.. Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm.. Sen bilmedin, ben söyleyemedim..
Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi.. Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana.. Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda… Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diye geçirdim.. Bütün güzelliklerini sana büyüttüm.. Sen bilmedin, ben söyleyemedim..
En ateşlisi sanaydı aşkın.. En güzeli, belkide en büyüğü sanaydı.. Gizli gizli yanardı yüreğimde.. Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz’i hepsinden büyüktü.. Gösteremedim.. Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin.. Oysa sen buz gibiydin.. Yine de gelmedin.. Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli.. Sen bilmedin, ben söyleyemedim..
Şarkılar yazdım sana, okuyamadım..
Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım..
Sana ben hayaller, düşler büyüttüm,
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm,
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm,
Söyleyemedim..
Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım.. Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım..
Hep benimle olduğunu hiç bilmedin. Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın. Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım..
Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin..
İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı..
Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim..
Ama sen hiç birini bilmedin...

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>

Konu Sempati tarafından (08-02-2011 Saat 11:17 PM ) değiştirilmiştir..
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Afet-i Devran (08-02-2011), Gülce (08-02-2011), Sempati (08-02-2011)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 07-28-2011, 10:37 PM   #2
birbey
KRAL
 birbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler.................................

birbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to birbey For This Useful Post:
Gülce (08-02-2011), Sempati (08-02-2011)
Eski 08-02-2011, 11:06 PM   #3
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ßuLutLar agLar mi ? ' dédim. ??- AgLiyor isté .. ' dédiLér. ??AgaçLar üzüLür mü ? ' dédim. ??YaprakLarini ßiLé döktü .. ' dédiLér. ??' Rüzgar kizar mi ? ' dédim. ??... Kizmasa ésér mi .. ' dédiLér.'O ßéni Séviyor mu ?' dédim.ßasLarini öné égdiLér.-' Sévséydi yaninda oLurdu ' dédiLér ..

Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
Gülce (08-02-2011), Sempati (08-02-2011)
Eski 08-02-2011, 11:11 PM   #4
Gülce
Güllerin Prensesi
 Gülce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biliyorum ilk aklına gelen olmayacağım hiç
hatırladığın da yüreğin sızlamayacak
nasıl gönül yanar nasıl için sızlar bilmeyeceksin
seven nasıl ölür yavaş yavaş bilmiyeceksin
gülce

Gülce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Gülce For This Useful Post:
Sempati (08-02-2011)
Eski 08-02-2011, 11:20 PM   #5
Sempati
Super Moderator
 Sempati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkürler yüreginize saglık
abla

Sempati isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
Özlem mektuplar, özlem mektubu, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektuplar, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal yazılar, güzel sözler, hasret mektuplar, hasret mektupları, hazır aşk mektupları, ihanet mektupları, kıskançlık mektupları, karşılıksız aşk mektubu, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevgi mektupları, sevgiliye özür mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar

Seçenekler