![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
((: ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı |
Hepsinin gelmesini bekleme; Bir kişi gelmeyecek. Sen alışmayasın diye, Korkmayasın diye, Düşünesin diye... Kendine yetmen için.. Herkesin kendinden kaçacağı yerlerde Sen kaçmayasın diye. Gelenler gitmeyecekmiş gibi.. Doğumlarda ölümlerde Duyasın diye. Bildiğini bildirmek için Bilmeme'yi öğrenmelisin. Tam kalasın diye. Hepsinin gelmesini bekleme, Sen var olasın diye. Bir kişi gelmeyecek, Sen, bir olasın diye......
Annesi bu zamana kadar emek verip büyütmüşsün teşekkür ederim bundan sonrasını ben hallederim =) ♥♥ (gel sultanım gel)
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to sebastian For This Useful Post: | gurbet (10-20-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
séNi kaLBimé zinCirLédüM |
Gelenler gitmeyecekmiş gibi..
Doğumlarda ölümlerde Duyasın diye. Bildiğini bildirmek için Bilmeme'yi öğrenmelisin. Tam kalasın diye. tskler paylasim icin arkadasim. ![]() BeN TüRKüM.. KiMseDeN kOrKMaM, BuRaSi PiS BiR OrtaM, NeReDe iSLaM, NeReDe eZaN? Her YeR haRaM!! ÖZLEDIM SENI VATAN !! BEN TÜRKÜM HaYiNi KaLbiMdeN aTaRiM!! Ne MutLu TürKüM diYeNe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|