![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
ARTIK BENDE YOKUM AŞKIM belki beni daha fazla üzmemek için gitmiştin en azından bana öyle demiştin ama giderken keşke anılarını da alıp gitseydin çünkü benim canımı asıl yakan o anılar her hatırladığımda derin bir of çekip ağlamaya başlıyor sonraysa sen yanımda gibi anılarınmla avunuyorum hani ben hep ağladığımda 'yanında ben varım'deyip beni avuturdun ya artık sende yoksun kim silecek elinin arkasıyla gözyaşlarımı kim bana yanında ben varım diyecek sonra kendimi en yalnız hissettiğim an kim yanıma gelip bana sıkı sıkı sarılacak ve geçecek diyecek bak sen de gittin işte herkes gibi hani kimsem olmasa da sen bana yeterdin? bak şuan kendimden başka kimsem yok herkesten senin uğruna vazgeçtim ve sen benden asla vazgeçmeyeceğini sandığım biricik aşkım bak sende benden gittin artık ne sen varsın ne anıların ne de üzüntülerim çünkü artık bende YOKUM
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (12-16-2009) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
her elveda bir merhabanın çağrısıdır..MERHABAAAAAAA
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member |
eyw kardes
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to kkjj For This Useful Post: | Afet-i Devran (04-17-2011) |
|
|
#4 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|