![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda Birtanem Bu Kez Elveda Elveda bir tanem, bu kez elveda… Her şeyi anlatıyor bu kelime, Gidiyorum, kalamam bir an bile. Acı çekiyor bedenim, kanıyor yüreğim, Ben senin uğrunda ölecek kadar deliydim. Hiç anlatamadım, hiç inandıramadım!! Seninle bir türlü konuşamadım.. Sessiz feryatlar yüreğimden yükseldi semalara.! Elveda bir tanem, bu kez elveda… Elveda! İşte söyledim beklediğin, istediğince! Olamadım seninle, düşlerimde bile. Hep seninle paylaşmak istedim duygularımı, An be an yaşadım yarın planlarımı. Gün geldi tıkanıverdi sevginin can damarı. Bu coşkunun bedeli yok olmak mı? Kesildi soluğum, sarhoşladım bir anda. Çıkmıyor benden ne bir ses, ne bir seda.. Elveda! Elveda bir tanem, bu kez elveda… Geri dönüşü olmayan yola girdim şimdi, Gönlümdeki fırtınalar zamansız dindi. Güneş doğmayacak sabahlarıma bundan sonra.. Gökyüzü ağlayacak nasılsa. Sen gündönümü yaşamak istediğimdin.. Sen dilimdeki türküydün, şiirdin, güzelliğimdin.. Bir sana tutkulu olmuştum tüm zamanlarda.. Noktayı koymak gerekiyordu bir gün mutlaka.. Elveda! Elveda bir tanem, bu kez elveda… Ayrılıkları anlatan kelime, Sessizliğe gömülüyor akşamlar sen düşünce gönlüme.. Acıyor bedenim, yok olurken umutlar, Tüm zamanların isyanları başlarken yüreğimde, Oynandı bitti bu oyun, kapandı şimdi perde. Bir gün gelecek belki yeniden çiçeğe duracak. Zamanı yakaladığımda, gün benim günüm olacak. Senli düşlerim, anılarımda kalacak, Sileceğim gönlümden seninle ilgili ne varsa, Apak bir sayfa açacağım, kirlenmişliklere inat!! Yok olacaksın bende, bu saatten sonra.. Yarın çok geç olacak, bunu anlayacaksın.. Yaşamın vedalarla dolacak, her yeni kavuşmada.. ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 5 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (08-14-2010), Beyaz Nur (08-13-2010), D@rkAngeL (08-14-2010), Derin (08-14-2010), seda_43 (08-14-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
Elveda bir tanem, bu kez elveda… Her şeyi anlatıyor bu kelime, Gidiyorum, kalamam bir an bile. Acı çekiyor bedenim, kanıyor yüreğim, Ben senin uğrunda ölecek kadar deliydim. Hiç anlatamadım, hiç inandıramadım!! Seninle bir türlü konuşamadım.. Sessiz feryatlar yüreğimden yükseldi semalara.! Elveda bir tanem, bu kez elveda… Elveda! ablam bu aşk mektubu benim olsun şuan yaşadıklarımı nekadar cok anlatıyo bu mektup sanki benim sözlerimmiş gibi içimde taşıdığım acılar gibi ![]() cok üzgünüm ![]() 3 haftadır yaşadığımı bir ben birde sabaha kadar ağladığım gecelerim gündüzlerim rabbim biliyo hele son iki gündür öldüm öldüm dirildim sanki rabbbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ![]() inş bende atlatırım bu durumu![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post: | Derin (08-14-2010) |
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
inşllh kuşum benim layık olduğunuz kişi ve sevgilere kavuşmanızı dilerim...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende amin diyorum..çünkü ben vedaları sevmem bittimi biter geri dönüşüm kutusuna giden bir daha dönmemek üzere silinir...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | D@rkAngeL (08-14-2010) |
|
|
#6 |
|
|
evet cok zor ama bitti artık :
![]() teşekkürederim ..deymiyomuş ablacığım bukadar acı cekmeye deymiyomuşş ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
unutacaksın ve bugünlerine güleceksin kuzum sadece sabır....
![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: | D@rkAngeL (08-14-2010) |
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, elveda birtanem bu kez elveda ayrılık mektupları, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|