![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
![]() .·:*:·.EN GÜZEL RÜYA SENSIN.·:*:·.![]() ![]() ![]() ![]() Ey gönlümün uçurumuna her seher Gül ve Rüzgar dokuyan uçarı kız ey nazlı çiçek, narin Kelebek, vahşi Menekşem. ey büyülü Dağım... bir ömür tırmanıp ulaşamadığım... bakışın Yağmur senin, Gözlerin Deniz, Ellerin Gül, Saçların Meltem ah! ki, başımı döndürürsün her dem seni sevmek bir masal en güzel masal sensin ![]() ey ormanların uğultusu baharın buğusu Dağların kokusu ey yanan Yüreğime en mübarek su Gözlerin Denizin üzerinde Ayışığı Gözlerin Gözlerimde ateş, Dudağımda Gül, ömrüme can Gözlerin Geceye söylenmiş şarkı seni özlemek bir şiir en güzel şiir sensin ![]() sen ki sularda Nilüferimsin vatanım, en kutsal yerimsin Gökkuşağı olur şiir kokarsın Güneş olur tenimi ısıtırsın Rüzgar olur, bahar olur, aşk olursun, hayat olur, Deniz olur, Dalga olursun öldürürsün beni aşk ile üstüme üstüme gelirsin her gece başımı döndürürsün... ![]() ey yüreğime mühür, ölümsüzlüğün adı ey baharın neşesi, Dağların moru gönlümün Menekşesi, sevdanın onuru seni koklanmamış bir kır çiçeği gibi sevdim seni yazdığım bütün sayfalar hasret kokuyor sevgi dokuyor gönül defterime her mısra seni sevmek bir rüya en güzel rüya sensin ![]() Yüreğime alıyorum seni Gözlerime, Dudaklarıma, Tenime sarıyorum. mutluluk Ağacımda sevinç çiçeğim oluyorsun durmadan yürüyorsun gönül ülkeme canıma can, kalbime canan oluyorsun duygularım seni sevince böyle güzel tenim hasretinle sıcak böyle seni sevmek bir sevda en güzel sevda sensin...... Nuri CAN![]()
Konu HÜZÜNCiCEGi tarafından (12-25-2011 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
CEZALI |
huzun ellerine sağlık cnm tşkrlr |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Dilay For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
şimdi ben bu şiire ne yazsam yüreğimin sızısını anlatabilirki.akşamdan beri kaçtır okuyorum,her defasında içimde engel olamadığım akmasın diye uğraştığım göz yaşlarım oldu.öyle içimdeki sözler öyle yakınımdaki kendimi izliyorum sanki hangi cümleye dokunsam içimi sızlattı.ve bu kadar güzel cümleri söylerken hayatının tam anlamıyken gözleri dalıyor yine.belki bu büyünü içinde kendiside bilmek istiyor ben neyim diye.birde sen özlesen can ,zamanı bana çevirsen ne olur,umarım herkezler gözyaşlarıma değiyordur diyor.hani insanın içi ağlarya ,sanırım öyleyim bugün.insan okurken bir çift göz bakıyor sanki insanın içini titreterek.en güzel cümleleri konuşuyor dili.ama bir yüreğe yük olduğunu düşünüyor insan işte bakınca bu da en diplere götürüyor insanı.söylemek istediklerin dilinin ucunda söylemesen acıtıyor,söylesen hepten kanatıyor.şunu çok iyi biliyorum ki ,bugün içimde ağlayan bir kız çocuğu var.
şiirin sözleri çok güzeldi.müzikle birlikte bitirdi beni. çok teşekkürler gönlünüze. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
Yüreğime alıyorum seni Gözlerime, Dudaklarıma, Tenime sarıyorum. mutluluk Ağacımda sevinç çiçeğim oluyorsun durmadan yürüyorsun gönül ülkeme canıma can, kalbime canan oluyorsun duygularım seni sevince böyle güzel tenim hasretinle sıcak böyle seni sevmek bir sevda en güzel sevda sensin...... ben yine burdayım ve yine aynı duygular içindeyim.ve yine kanatmak istercesine dolaşıyorum duygularımda |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member |
Yüreğime alıyorum seni Gözlerime, Dudaklarıma, Tenime sarıyorum. mutluluk Ağacımda sevinç çiçeğim oluyorsun durmadan yürüyorsun gönül ülkeme canıma can, kalbime canan oluyorsun duygularım seni sevince böyle güzel tenim hasretinle sıcak böyle seni sevmek bir sevda en güzel sevda sensin.... Güzel yüreğine sağlık,Sevdalar hep güzellikle başlar sonu daim olması dileğimle ![]() Yalnız fon müziği çalmadı bilgine HÜZÜNCİCEGİ ) |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Lord-Lion For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (12-25-2011) |
|
|
#7 |
|
Senior Member |
Değerli Arkadaşım yorumunuz için çok teşekkür ederim. Saygılar . Müzik Linki yenilenmiştir.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, en güzel rüya sensin, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|