![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() Geceler/Anlar/Sorgular/Izdıraplar.. "O"nsuz!
![]() |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
ooooooooo multim yıkılıyor bu sayfa harika...
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
harika çalışma olmuş yazı ise süperdi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator ![]() |
Katran karası geceler vardır, seni bağırına basmıştır.! Kalemi ele aldırır, yazdırır, çizdirir.. Ama ne birşey değişir, ne yeni gündeki güzellikler için haber verilir.! ![]() |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | Dilay (07-06-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| anlar, ask mektup, aşk mektubu, aşk mektupları, geceler, s orgular, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları, ızdıraplar vardır da bir tek "o" yoktur işte |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bir gidişi "yaz" dediler, "yazarım" dedim,Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları | Afet-i Devran | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 4 | 04-04-2012 06:37 PM |
| Bir damla sevdanın adıdır Gözyaşı, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, sitem mektupları,sevgili mektubu | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 02-11-2012 12:39 PM |
| Hadi! Ayart Azrail’i seni özledim!, özlem aşk mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, hasret | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 12-16-2011 10:23 PM |
| Elim kalbimde, gözüm yolda ,canım yolunda..nerdesinnn çık gel artık!!, özlem mektubu, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektupları, Sevda Mektubu, Veda Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektup | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 06-08-2011 04:42 PM |
| Bir "BEN" Kaybettim ya "SEN"de Onu arıyorum.. Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, sevgi mektupları, aşka sevgi | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 10-11-2010 10:15 PM |