![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gel ‘ben’ bildiğim… Zaman sensizlik… Saat; yalnızlığı ‘sen’ geçiyor… Her hecesi ‘sen’ kokan özlemler biriktiriyorum içimde… Ve gözlerime sığınmış, yüreğimde saklanmış sessizliğin… Yalnızlık değil çığlığım, yokluğun sebebim… Oysa ben, varlığının sesiyim… Yokluğunun hüznüyüm… Ve sana adanmış özlemlerin en kuytusuyum… Ah bu uzaklar… Sana beni, bana seni uzak eyleyen yollar… Tükenmiyor bu yokluklar… Ben ki, Yanındayken bile sana özlem dolu… Yüreğine tutsağım… Gel ‘aşk-ı yar’ eylediğim… Sensizliğe alışmak yerine sen’li zamanda kaybolmayı istiyorum… Şimdiki zamana uyarlamak istiyorum ‘seni’… Ve özlemin, varlığında anlam olsun istiyorum... Seni yaşayan benliğime… Ve şimdi... Zaman sensizlik… Saat; yalnızlığı ‘sen’ geçiyor… Lakin, Yüreğine uzak düşen yüreğim seni yazıyor zamana… Zaman ki sensiz bir asır, seninle bir an ‘bana’… Ve ben yine... Özledim, çok özledim… Gel ömrüme ‘şans’ dediğim… ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#3 |
|
Administrator ![]() |
ellerine saglik multi abla
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ayrılık mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, gel ‘ben’ bildiğim, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mutlu Ol, Hoşluğunla Kal Sevgili, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, Aşk Mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-10-2012 01:05 PM |
| Bu gece senin için burdayım, aşk mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, Aşk Me | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-10-2012 01:03 PM |
| Nefesim Olur musun? aşk mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, Aşk Mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 2 | 02-08-2012 12:21 PM |
| Senden geriye kalan aşk mektupları, aşk mektubu, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları,kızgınlık mektup | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 02-08-2012 09:59 AM |
| Hosgeldin Gonlume gizli Yaram, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektupları, kızgınlık mektup, Aşk Mektupları, | multimedia | Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, | 1 | 04-25-2011 10:36 AM |