![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() |
= GEL ARTIK = ![]() ![]() ![]() ![]() Ey gözlerimden uzak gönlümdeki sızım yâr Mektupların yetmiyor çık da kendin gel artık ![]() ![]() Söylesene sevdiğim canıma kastın mı var Ferhat gibi dağlara kazma vur da del artık ![]() ![]() Almaz oldu sabrımı nice testiler doldu Verdiğin o süreler ta fizana yol oldu Ömrümün aşk baharı soldu hazanı buldu ![]() ![]() Savrulur yapraklarım esen karayel artık. Yollarına bakmaktan bitap düştü gözlerim Dağlarca küle döndü yürek yakan közlerim ![]() ![]() Teselli değil gülüm varlığını özlerim Durgundu ırmaklarım şimdi çılgın sel artık. ![]() ![]() Zaman öyle zalim ki hatır gönül saymıyor Kavilli Azrail’le kararından caymıyor ![]() ![]() Hangi yıldız sevdiğim sonsuzluğa kaymıyor? Hayata tutunduğum bir incecik tel artık. ![]() ![]() Avutmaz kollarımı hayaline sarılmak Yanıma kâr kalıyor gecelere darılmak Yakın diyor takvimler toprak ile karılmak Aynada gördüğüm yüz tanınmıyor el artık. ![]() ![]() Hadi benim bir tanem kır inadın belini Keşkelere kalmadan uzat bana elini. ![]() ![]() Yaz bahar şaşıp kalsın olayım güz gelini Yokluğun sonum olur bunu böyle bil artık.. ![]() ![]() DİP NOT:Kavilli Azrail’le kararından caymıyorun anlamı Azrail anlaşma yapmış kararından caymıyor..Arapça bir kelimedir
|
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#4 | |
|
Senior Member |
Alıntı:
TEŞEKKÜRLER ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
sizlerin konularinizi cok iyi bilen birisi olarak hasayetinizinde ne kadar duygu yuklu bir yurege sahip oldugunuzu biliyorum.
bu konuzda onlardan biri iste, super bir siir, super bir paylasim,emeklerine,yuregine saglik derin.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Teşekkür ederim sevgili sarmaşık..Aliciğim teşekkür ederim ben henüz senin o güzel yüreğindeki duyguları yansıttığın sözlere erişemedim...
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post: | Gülce (10-03-2011) |
|
|
#7 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| duygu bahçem, duygulu mektuplar, gel artık, ihanet mektupları, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, platonik aşk mektupları, sitem mektubu, özlem mektubu |
| Seçenekler | |
|
|