![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Senior Member |
.·*·.GEL YÜREĞİMİN SAHİBİ.·*·. Gel yüreğim vurgununda sevgilim Özlemin İstanbul kadar zor geliyor Yokluğun büsbütün kuşatmış yüreğimi Gel ey yüreğimin uzak sahibi Gel ey aşkların en tatlı baharı Bir yıkım içinden aldın yüreğimi Beni densiz mutluluklara saldın Gel benligimin hicran geçidi Gel ufkumda batmadan güneşim Üzerime çökmeden sensizliğin acısı Duygularım sürüklemeden beni acıya Gel, gel de birleşsin kalplerimiz Ah aşkım ne denli sevmişim bilemezsin Nasılda koparmışsın beni benden Ah sevgili, ah be biriciğim Gel ölüm alıkoymadan beni benden Ah yar yalnızlığında inan bitkinim Kalbimi bir dilencinin avuçlarına bırakmadan Ruhumu toprağa teslim etmeden Gel seninle coşsun bu deli gönül Gel sende son bulsun bu kanayan yaramın matem karası.. İnan her dakika daha bir hoş oluyorum sevdanla Yüreğim ağır geliyor omuzlarıma Ve ben sonbaharın güz yağmurları misali Bir o yana bir bu yana devrilmekteyim Yüreğimin deli ve çılgın dalgalarıyla Ey yar titreyen dudaklarımda saklıdır adın Bir şiir ki yazıpta hiç bitiremediğim Her yeni güne yepyeni bir senle Her yeni güne yeniden seni seviyorum diyerek... .....
Konu Gülce tarafından (06-30-2011 Saat 07:47 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
Ey yar titreyen dudaklarımda saklıdır adın Bir şiir ki yazıpta hiç bitiremediğim Her yeni güne yepyeni bir senle Her yeni güne yeniden seni seviyorum diyerek... sabah sabah hüznüme hüzün kattınız yine.susup sözlerde ve şarkıda dolaşıyorum öylece. |
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: | Dilay (07-02-2011), HÜZÜNCiCEGi (07-01-2011) |
|
|
#3 |
|
Moderator ![]() |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | Dilay (07-02-2011), HÜZÜNCiCEGi (07-11-2011) |
|
|
#4 |
|
CEZALI |
Ey yar titreyen dudaklarımda saklıdır adın Bir şiir ki yazıpta hiç bitiremediğim Her yeni güne yepyeni bir senle Her yeni güne yeniden seni seviyorum diyerek... güzeldi emeklerinize sağlık tşkrlr |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Dilay For This Useful Post: | HÜZÜNCiCEGi (07-07-2011) |
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, gel yüreğimin sahibi, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|