![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelemez misin yanıma sevdiğim? Bir kerede olsa Gelemez misin? Ellerimi tutup, gözlerime bakıp "Seni Seviyorum" diyemez misin? ![]() Özledim seni.. Ayrılık yüreğimi uyuşturuyor, karıncalandırıyor nicedir? Özledim seni.. Sensizlik acıtıyor içimi, yakıyor ![]() Gelemez misin sevdiğim? Yaptığın yanlış olsada Hayatım bu yüzden zindân olsada Bir kez olsun yüzümü görmeye Yüzünü göstermeye Gelemez misin? ![]() Özledim seni yâr.. Bazen içine attıkları kemiriyor insanı.. Ya hayatına hiç almayacaksın ya da sildin mi zerre iz bırakmayacaksın! ![]() Madem seviyorsun Gel yanıma.. Ne olursa olsun sen benimsin Kabulümsün... ![]() Gelemez misin sevdiğim? Gözlerinin ışığını dünyama yansıtmaya Ellerinle yüreğimi ısıtmaya Bu biçarenin hayatını aydınlatmaya ![]() Gelemez Misin? Gelemez Misin? Gelemez Misin? Gelemez Misin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | ||||||
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() |
||||||
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
Gelemez misin yanıma sevdiğim? işte bir sayfa böyle büyüler insanı,içinde biriken tüm özlemleri böyle bular kendini.dolaşırken şarkının sözlerinde bir yandanda hüzün dalgalanır ,yağmur olup düşmek ister,rüzgar olup bir tene esmek ister,bir hayalde fırtınalar kopar içinde veşarkı dinlemenin keyfine varır..Bir kerede olsa Gelemez misin? Ellerimi tutup, gözlerime bakıp "Seni Seviyorum" diyemez misin? gerçekten ben çok beyendim.çıkamadım açıkçası.tüm içtenliğimle sevgilerimi saygılarımı sunuyorum size multi.güzel yüreğinizin yansıması diyorum |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Gülce For This Useful Post: |
|
|
#4 |
|
Site Yöneticisi ![]() |
gelemezmisin yanima;
suskunluklarini demlerken insan, gozyaslari duser avuclarina, bazen sairlerimiz uzakta yasayan bir sevgiliye seslenir defterinin en gozde sayfalarindan. gul bakisli kisik gozleriyle gunesin kirmizisinda arar sevgiliyi. isik dolar guzune,ama aradagini bulamazsin,donersin yine yasam denilen hayatin kohne ve kimsesiz duraginaa. paylasim okadar guzelki, insan her misrasina baska birseyler yani yorum yazmak istiyor. paylasim icin tesekurler multi, guzel yuregine saglik arkadasim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator ![]() |
Gelemez misin yanıma sevdiğim? Bir kerede olsa Gelemez misin? Ellerimi tutup, gözlerime bakıp "Seni Seviyorum" diyemez misin? Multiablam harikasın süper bir paylaşım harika bir sayfa,sözler muhteşemmm emeğine güzel yüreğine sağlık cnmablam |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to perikızı For This Useful Post: | Gülce (09-27-2011) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|