Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 10-24-2010, 08:15 PM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gelmeni İstesem Gelir Misin? Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, sevgiliye aşk mektupları, duygusal mektuplar, duygusal aşk yazıları, aşk adına yazılar, duygusal mektuplar, hoşçakal mektup

Yokluğun
Ah o dayanılmaz yokluğun var ya Uyutmuyor Nefes aldırmıyor Hiç bir şeyi yaşatmıyor Bırak yaşatmayı

Uzaktasın, ayrısın benden; sana duyduğum sonsuz sevgime, aşkıma rağmen Var uzakta ol Sana dokunamasam bile, yanımda göremesem bile her gün açacak bir çiçek Senin için Aşk için

Yokluğun Buz gibi Zemheride bırakıyor yüreğimi İçmeye çalıştığım bir bardak tavşan kanı çay bile ısıtmıyor içimi, okuduğum bir dolu aşk şiiri dindirmiyor yüreğimdeki sensizliği

Ellerimsin, gözlerimsin Yokluğunda daha da iyi anladım bunu Benim bunu anlamam bir şey ifade etmiyor ama Hatta bunu anlamam sevdamı daha da büyütüyor, yüceltiyor kalbimde Azalacağı yerde kat be kat artıyor sana olan sevgim

Kalbimin seni sınırsız, karşılıksız katıksız sevmesini; bülbülle gülün tutkusuna, şarkılardaki söz ve müziğin vazgeçilmez arkadaşlığına benzetiyorum

Ama şöyle bir düşünüyorum

Çok sevmek işe yaramıyor bazı aşklarda İşe yaramıyor demeyelim de sadece çok sevmek yetmiyor bazı aşklarda Yani benim şu anki durumum Gönlümün sevdiğim kişi yani senin tarafından sevilme isteğini bir tarafa bırakalım, sonsuz ve de katıksız bir sevgi ile seni seviyorum ama sen yoksun Yokluğunla başbaşayım, seninle olmam gereken yerde

Nerdesin? Gel

Yüreğimde aşkın serinliğini, sevginin dinginliğini, aşkın heyecanlarını, kıpırtılarını hissetmek istiyorum Seninle birlikte

"Sevgi bir yürekteki yoğun duyguların, başka bir yüreğe akmasıdır'' diye okumuştum bir yerde Çok doğru Yüreğine akıyor, yüreğimdeki o tarifsiz duygular Hissediyor musun bilmem?

Aşk, yüreklerin en kuytu yerindeki sürekli okşayıcı bir şarkı; bitmesi hiç istenmeyen, defalarca dinlenmek istenen

Sen de yaşadığımız güzel anları düşün Sadece aşkı Bir aşk şarkısı eşliğinde

Ben aşkı düşünüyorum şu an Yüreğimden zihnime yansıyanlar bunlar

Bebek için ağlamak, yazar için yazmak, volkan için patlamak, kuş için uçmak, hanendeler için şarkı söylemek, çıra için yanmak, su için akmak, fırtına için esmek, yağmur için yağmak, yıldız için parlamak, sis için çökmek, miskamberler için kokmak, şair için şiir, ağaç için kök, gül için gonca, çiçek için açmak, nehir için coşmak, güneş için doğmak, bülbül için gül, sevgi için paylaşılmak ne ise yürek için aşk odur

Nefes almak, yaşamın nasıl "olmazsa olmaz"ı ise sevginin bir kıvılcımla ateşlediği aşk da yüreğin "olmazsa olmaz"ıdır

Korkulan, kaçılan ama vazgeçilemeyen, duygularımızı yüreğimizin diline bıraktıran, şaşırtan, havalara uçuran, yerden yere vuran, bizi anlatılmaz telaşa koyan

Aşk böyle bir şey işte
Şimdi seninle aramızda, kalbimde keskin acısını hissettiğim kahrolası uzaklık var
Var ama
Gelmeni istesem Gelir misin?

Bilmiyorum
Ama şunu iyi biliyorum ki, kader hiç bir şeyi yarım bırakmıyor

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Afet-i Devran (10-24-2010), Beyaz Nur (10-24-2010), D@rkAngeL (11-01-2010)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 10-24-2010, 09:32 PM   #2
Beyaz Nur
Nurumuz
 Beyaz Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gecenin bir vakti yürüyüp gidiyorum içimden,
Yazımın her zaman ağlayan bir imi,
Yüzümün yarım kalan gülüşleri resmeder bir hali var...
Önümde hep iki yol,
Birini yürüsem geç kalıyorum birine.
Kırgınım, mızıkçının biriyim
Hep ucu ucuna yetişmeyim sevmelere...

Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071)
Beyaz Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to Beyaz Nur For This Useful Post:
D@rkAngeL (11-01-2010), multimedia (11-01-2010)
Eski 11-01-2010, 08:29 PM   #3
Derin
GÜNEŞ'in AY'a ∂єяiη aşkı
 Derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Damarlarımdan...
Geçit vermeyen yolların dar köşelerinden...
Suçlu sevilerin yaralı bekleyişlerinden...
Yürekten dökülen demli sözlerin tesellisinde...
Akıyorum ey zaman...! Sana doğru...

Yerden yere vuruldu yıllarca içimdeki mevsim...
Ne kışı bildim ne de yazı...
Tek mevsim yolculuğum vardı, adını benim bile bilemediğim, bilmediğim...
Kayıp anların tortusunda devraldım ışığın tenime değen rengini...
Saf, berrak ve öylesine ben doluydu...
Bir sır gibi...

Ömrümden ömrüne açılacak binlerce kapıdan, tek bir kapı var yol aldığım...
Canını canıma emanet ettiğin yerde duruyorum... Akan yaşların duruluğunda taşıyorum içime ektiğin tohumları, zamansız şarkıların dillendirişi gibi kapanmış yolları...
Hasret taşırıyorum yüreğimden an be an... Özlem kavşaklarını dönüyorum adım adım ve her adımda düş taşıyıcılığı yapıyorum...
Seninle aldığım nefeslerin tadı hiç olmadı sevdiğim...
Bilmiyorum...

Hayat bazen öyle küçük anlarda kuşatıyor ki dünyamı, ben bile ellerimin çocuksu kapanışlarına dayanamıyorum...
Kapanıyorum...

İçimdeki girdapların sayısını ezberlediğim, nice senem oldu şu yaşta... Bazı şeyler var ki gözlerimizden taşıyor geceye... Hangi doğuma uyanıyoruz ve hangi düşlerin kucağında yatırıyoruz mayalı bekleyişlerimizi, kestiremiyorum...
Asıl daralan, bekleyişlerin boynumuza astığı o kalın ip...
Bizi çıkmaza sürükleyen...
Bir sigaraya bile dayanmıyor gecem, başım dönüyor...
Özleminin vurduğu kalbim içten içe çekiliyor sana...
Bil ki ben de varoluyorum, ölümün kucak açtığı bir hayatta, verdiğin o muhteşem tatla...
İnsan bazı duyguların eşiğinde, yaşamamışlık çıkmazında açmaza düşüveriyormuş, anladım... Yıllarca taşıdığım sevgi damlaları bu defa beni vurdu...
Çiçek çiçek dokunuyorsun ömrüme, kendimi ertelediğim bir anda...
Ordasın... Yıldızlara boyun eğdiğin, ellerini sıkıca başında birleştirdiğin gecenin yalnız odasında...

Beklediğim...
Canıma bir ömür yoldaş olacak sevdiğim...Birgün daha yaşandı kollarımda...
Ufak bir kız çocuğu göz kırpıyor yanaklarıma... İlk çığlığını duyuyorum derinlerden... Su gibi... Suya dokunmak gibi...
Terk edip koca bir şehri bilinmezliğin içinde, yepyeni bir sayfa açmak gibi...
Kırmızı tokaları olsun annesinden saçlarına dokunan... Düşleri olsun yaprak yaprak gecelere dokunan ben gibi...

Sevdim...
Birtek seni seçtim, tüm yaşanmışlıklar adına...
Adınla yatacağım bu gece uykuya... Saatler kala paylaşacaklarımıza, gerçek yaşama ulaşmadan gri bir gökyüzü ellerimle sıyıracağım bu geceyi bulutların arasından...
Üzülmemeliyim biliyorumki! KALBİMDESİN KALBİNDEYİM...

Sesim...

Sesinin yankısı...

her nerdeysen düşünde, senin yanına geliyorum sevdiğim..

Eğer buradaysan, senden başka bir yere gitmiyorum...

Yazgım, biraz da kanaması hayatın...

hala kanayabildiğimi görebilmek belki de...

tıpkı, uykunda açtığın tenini tenimle örtebilmek gibi..

Güçsüz bırakmayacağını, ellerinle ömrüme her zaman dokunacağını ve seni ömrüm yettiğince seveceğimi biliyorum...

Sen sevdiğimsin...

Göğsünde ölmeyi beklediğimsin

Bil ki, her can alışında hayat, çeperlerini tekrar doğmak için tekmeliyorum..

günaydınım...

sevdiğim...

--

Derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to Derin For This Useful Post:
Afet-i Devran (11-04-2010), D@rkAngeL (11-01-2010), multimedia (11-01-2010)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
14 şubat, 14 şubat sevgililer günü, 14 şubat sevgililer günü avatarları, 14 şubat sevgililer günü gifleri, 14 şubat sevgililer günü mesajları, anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, arkadaş sözleri, ask mektupları, ata sözleri, ayrılalım mektupları, ayrılık mektupları, ayrılık sözleri, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk mesajları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sms, aşk sözleri, aşk sözleri gifleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, aşkın firar etti aşk mektubu, bayram mesajları, bayram sms, bayram sözleri, dini gifler, dini islami sözler, dini sözler, dost sözleri, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, edebi mektuplar, elveda mektupları, en güel dini sözler, espirili sevgi sözleri, etkileyici aşk sözleri, etkileyici sözler, forum imzaları, gelmeni İstesem gelir misin? sevgiliye mektup, gif sözler, güzel sözler, güzel yazılar, haeketli imzalar, hareketli dini sözler, hareketli imza sözleri, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, her şey senin olsun. her şey seninle olsun. duygusal mektuplar, hikayler, hikmetli sözler, hoşçakal mektup, hoşçakal mektupları, i love you gifs, ihanet mektupları, islami gifler, islami sözler, işıltılı hareketli sözler, kalp ağrıı, kalp yarası, kandil sözleri, karşılıksız aşk mektubu, kutlama sözleri, kısa aşk sözleri, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefret sözleri, nefretimsin mektupları, peygamberimizin sözleri, platonik aşk mektupları, seni çok seviyorum gifleri, seni seviyorum, seni seviyorum avatarları, seni seviyorum gifleri, seni seviyorum mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi sözcükleri, sevgi sözleri, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgililer günü, sevgililer günü aşk sözleri, sevgililer günü gifleri, sevgililer günü hareketli gifli kartlar, sevgililer günü mesajları, sevgililer günü sms, sevgililer günü sözler, sevgiliye aşk mektupları, sevgiliye etkileyici sözler, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özel resimler, sevgiliye özür mektupları, sevgliler günü sms leri, tutku hikayeleri, yanan sönen sözler, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yıldönümü sözleri, öyküler, özledim sözleri, Özlem aşk mektupları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlem sözleri, özlemimsin mektupları, özlü sözler

Seçenekler