Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 08-17-2010, 09:00 AM   #1
multimedia
 multimedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Git Madem Git de Özlet Kendini duygusal aşk mektuplar, Özlem aşk mektupları, aşk mektupları, özlem mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, ask mektupları, ayrılık mektupları, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aş

Git Madem Git de Özlet Kendini Ansızın bastıran yağmur gibiydin. Sırılsıklam ettin aşkınla beni… Şimşekler çakıp ısrarla olmaz bu dedin… Sanki yaptığımız günahtı. Zaman geçtikçe olgunlaşıyor insan, yeni başlayan ilişkilerde işte bu zaman temel taşı oluyor. İlk karşılaştığımız zaman bir merhabayı bile söylerken zorlanıyorduk. Çekimserdik… Acaba hangimiz asabi, hangimiz deli… Ama korktuğumuz olmadı. Şimdiye bakılırsa duygularımızı bastırsak da gönülden gönüle bir yolculuk var. Ben engellerden korkmuyorum. Yeter ki sen engel olma… Pes edecek değilim, bu savaşı bırakmam. Senin gibi bir generalim varken kaçmam söz konusu bile olmaz. Anlam veremediğim nedenlerden dolayı gözlerime bir hüzün doluyor. Durgunlaşıyorum… Her söylediğin cümlelerin açılımını yapıyorum. Kendi payıma güzel şeyler çıkacağını umuyorken, hayal kırıklığı parça parça gerçekleşiyor. Kırılma noktasını araştırdığımda kalbimde ve beynimde bir şey olmadığını göreceksin. Kırılan; seni derinlerden seven ruhumun kendisidir. İşte bunun tedavisi mümkün değildir. Ebedi yolculuğunda bile bu iz kalacak. Ruhumun çıkacak canı da yok ki… Gece uyuyamıyorum. Beni düşündüren nedenler var. Hiç görüşmeyeceğiz diyorsun. Hayal bu diyorsun. Peki, bu dünyada gerçek olan şeyi bana söyler misin? Buğulu bir camın ardında gibiyim. Bir şeyler olduğu kesin… Ama ne olduğunu kestiremiyorum. Aklım karıştı ne gideceğimden eminim ne de kalacağımdan. Gerçeklerin doğrultusunda hareket ettiğinden eminsin. O zaman emin olduğun şeyi gerçekleştirmek sana düşüyor… Bende yardım edeceğim ve sadece uzaktan izleyeceğim olacakları. Belki de müdahale etmek istemeyeceğim. Çünkü tercihlere son derece saygılıyımdır. Sadece dürüst oldum. Doğruları söyledim… Olmam gerektiği gibi oldum. Nerede olursan ol, nasıl olursan ol; bu durumların sevenlerin kavuşmasına engel olduğu fikrini aklından çıkar at. Bu fikrine katılmıyorum. Zaten bu fikrin çürüyüp gidecek. Seven her ne ve nerde olursa olsun sevdiğine kavuşmak için her şeyi göze alır. Ama sen bunu yapmıyorsun. Hem gideceğim diyorsun, ben tamam diyince “ya lütfen! ” Diyorsun. Aklım karışıyor. Sen çok açık ve netsin değil mi? Bugüne kadar hangi planlarında on iki den vurdun? Peki, hangi kararlarında Tamamdır bu iş dedin? Bu soruların cevapları hemen verilecek gibi değil. Çünkü tüm hayatını kapsıyor. Düşün öyle cevap ver. Gideceksin bitecek, unutacaksın gidecek… Kapanan kapıları umursamayacaksın. Nasıl olsa biri daha açılacaktır düşüncesindesin. Evet! Bu düşüncene bende katılıyorum. Bir kapı kapanıyor, bin kapı açılıyor. Yaradan ne kadarda güzel yaratmış değil mi? Ama şunu unutma… Her insanın her istediği olsaydı, derdi olan olmazdı. Sen bir şeylere gayret göstermeden gelip seni bulmaz. Kapılar açılır ama girebilenler içindir. Giremeyen için açık kapı yoktur. Hayat bir çarkıfelektir. Dönüp dolaşıp hep aynı yere geliyor. Pas, iflas ve Şans… Dilerim ki şans seni bulur. Dilerim hep yüzün güler. Söylemek isteyeceğin son bir şey var mı bilmiyorum. Sormak isteyeceğimi de sanmıyorum. Çünkü söyleyeceklerini biliyorum. “Mutluluklar diliyorum; Peki, Tamam” gibi sözcükleri sıralayacaksın. En önemli şey, bana söylediğin sözlerin anlamı çok büyüktü, alışmışsın ve içinden gelerek, sıkılarak, büzülerek “canım” demeni hiç unutmayacağım. Biz nerden başladık ki değil mi? Ucu bucağı yok. Zaten benim inatçılığım sayesinde bu son perdeyi oynama şerefine ulaştık. Sen istemeyerek de olsa bu oyuna katıldın. Yapman gerekeni yaptın. Teşekkür ederim. Seni seviyorum. Bu heyecanı bana yaşattığın için minnettarım sana… Bana koşarken, sanki arkamda duran birine koşuyormuş gibi bir izlenim bıraktın. Sana şans diliyorum. Mutluluklarda o şansın içinde seni bekliyor olsun. Sana söyleyebileceğim son sözlerim ise... “Git madem git de özlet kendini Bir oyunun sahnesi bil benli günleri Gidersin biter unutursun gider Beyninden sil at benden izleri Gülersin geçer unutursan eğer Ardına dönüp bakmadan sil gözlerini” Sevgimle kal beni hiç unutma…

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
multimedia isimli Üye şu anda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 3 Users Say Thank You to multimedia For This Useful Post:
Afet-i Devran (08-17-2010), D@rkAngeL (08-17-2010), Derin (08-17-2010)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 08-17-2010, 09:06 AM   #2
D@rkAngeL
♥♥):Kara...Melek:(♥♥
 D@rkAngeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gitti ablacığım ama dönünce beni bulamıcak..ellerine sağlık ablacığım..

D@rkAngeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to D@rkAngeL For This Useful Post:
Derin (08-17-2010)
Eski 08-17-2010, 09:26 AM   #3
Derin
GÜNEŞ'in AY'a ∂єяiη aşkı
 Derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sevgimle kal ama benle kal ...(sözleri değiştirdim)

gitmesin özletmesin ...

Derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Derin For This Useful Post:
D@rkAngeL (08-17-2010)
Eski 08-17-2010, 12:19 PM   #4
Afet-i Devran
Yaz Sefasında
 Afet-i Devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

giden gider ve o an biter naş naş....

Afet-i Devran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post:
D@rkAngeL (08-17-2010)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılalım mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal sevgi mektupları, duygusal yazılar, edebi mektuplar, git madem git de özlet kendini duygusal aşk mektuplar, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hasretimsin mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, nefret mektupları, nefretimsin mektupları, platonik aşk mektupları, seni seviyorum mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi aşk mektupları, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgiliye haykırış mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye özür mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hasret mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları, özlemimsin mektupları

Seçenekler