![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerini özledi gözlerim... Kokunu... Sesini... Tenini... Seni... Seni özledi yüreğim... Her sabah kuşlar getirirdi düşlerii bana;kanat çırpışlarına kulak kesilir,birden kalkardım yatağımdan hatırlıyorumda... Her geldiklerinde ve ben her duyduğumda seslerini,sen gelirdin aklıma sevdiğim... En güzel düşümdün çünkü benim... Çünkü kuşlar seni getirirdi bana... Gözlerini özledi gözlerim... Kokunu... Sesini... Tenini... Seni... Seni özledi yüreğim... .................. Sevdiğim... Ne çok özlemişim demeyi sana... Sevdiğim, Sen... Sen, Sevdiğim.... Ah!.. Ne çok özlemişim... ............... Sisler inmeye başladı her gecenin sabaha karıştığı vakitlerde yatağıma... Kuşlar mı ölüyordu yoksa ben miydim ölen bilmiyordum... Sisler beni yatağıma mahkum ediordu ve ben her sabah bir kuşu yitiriyordum yatağımın başucunda... Sen her adım attığında uzaklara, benim penceremdeki bir kuş daha yokoluyor; düşlerim gidişinle karanlığa karışıyordu sevdiğim... Senin her adımında kanatları kırılıyordu kuşlarımın ve boynu bükük düşüyorlardı yatağımın kenarına... Ben... Esir sislerin arasında... Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim... Senin gidişine mi sel oluyor yoksa başucumdaki ölü kuşlara mı bilmiyorum.. Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim... Senin ayak seslerini... Senin gidişini duya duya... ........... Gitme diyemedim hiç ardından... Sessizce dinledim gidişini... Sessizce bekledim gelmeni... Ama sen... Sen hiç gelmedin... Ve ben... Ben hep bekledim.. ......... BiLMeZDiM öLüM GeLeCeK GöZLeRiNDeN BaNa!!! Gözlerin düşlerimdi... Düşlerim kuşlarda... Kuşlarım ölü... Düşlerim karanlıklarda... Gitme diyemedim hiç.. sustum ve bekledim.. Gitememeni diledim... Ama sen gittin... Ve ben... Bittim... Gözlerine inandığım, bu yazı sana... Bekliyorum aynı yerde seni... Elimde kuşlarım bekliyorum, Belki yine kanat çırparlar diye umut ediyorum... Belki... Belki getirirler kanat çırparak seni bana... Yada... Sen gelir canlandırırsın onları,düşlerimi hediye edersin bana... ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
CEZALI |
Gözlerini özledi gözlerim... Kokunu... Sesini... Tenini... Seni... Seni özledi yüreğim... ABLACIM EMEKLERİNE SAĞLIK |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Dilay For This Useful Post: |
|
|
#3 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
mükemmelsin multim...
![]() |
|
|
|
| The Following 4 Users Say Thank You to Afet-i Devran For This Useful Post: |
|
|
#5 |
|
Moderator ![]() |
![]() ÖZLEDİM SENİ.. ![]() özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden 'git artık' demek 'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... Can Yücel |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Karcicegi For This Useful Post: | Gülce (07-25-2011) |
|
|
#6 |
|
Güllerin Prensesi ![]() |
insan hani bazen,hiç olmadık yerde ansızın bir ses duyar,yada bir gülüş gözüne takılır,bir koku,sevilen bir renk veya bir şarkı dolanır etrafında...burnunun direği sızlar,boğazı düğümlenir,bir günün yorgunluğu ,sanki gözlerin yakomozlarında son bulur ya işte gecenin gizeminde bu hale koydun beni multi.kuşlardaki umut ile sarı rengin hazanıyla müziğin büyüsüyle harikaydı.teşekkürler ,hemde çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ya öldurun uyeleri
misafir uyeleri hep birlikte kurtulalım harika vede teşekkürler............... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ask mektupları, aşk mektubu, aşk mektupları, gözlerini özledi gözlerim, sevda mektubu, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar aşk mektupları, sevgiliye mektupları, veda mektupları |
| Seçenekler | |
|
|